Δικάζεται ο 37χρονος για το στραγγαλισμό της γυναίκας του στη Σητεία

Ηράκλειο
Δικάζεται ο 37χρονος για το στραγγαλισμό της γυναίκας του στη Σητεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο φερόμενος συζυγοκτόνος έσφιξε τον λαιμό της 32χρονης μέχρι θανάτου

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκδίκαση της υπόθεσης του 37χρονου Κρητικού, ο οποίος τον Μάρτιο του 2019 φέρεται να σκότωσε την 32χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και μητέρα των δύο μωρών παιδιών του.Η δίκη διεξάγεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου.

Το περιστατικό είχε σημειωθεί στην πόλη της Σητείας: Ο 37χρονος εν διαστάσει σύζυγος της 32χρονης Κατερίνας μετέβη στο σπίτι της πεθεράς του, όπου διέμενε εκείνο το διάστημα η κόρη της.Εκεί φαίνεται ότι άρχισε μια ακόμη λογομαχία μεταξύ του 37χρονου και της θανούσας. Όπως όλα δείχνουν, ο φερόμενος συζυγοκτόνος έσφιξε τον λαιμό της 32χρονης, η οποία λίγο μετά άφησε την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που εκτυλισσόταν το περιστατικό στο σπίτι βρίσκονταν και τα δύο μωρά του ανδρόγυνου, ηλικίας - τότε - μόλις 6 και 18 μηνών. Αμέσως μετά την αποτρόπαια πράξη του, ο 37χρονος μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα της Σητείας και παραδόθηκε.

Ο 37χρονος κατηγορείται για «ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση», για «έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο» και για «κατοχή φαρμακευτικών σκευασμάτων» για τα οποία δεν υπήρχε η απαραίτητη ιατρική συνταγή.

Η δίκη είχε προσδιοριστεί να διεξαχθεί τον περασμένο Μάρτιο, ωστόσο, αναβλήθηκε για σήμερα λόγω των έκτακτων συνθηκών που διαμορφώθηκαν με τον κορωνοϊο.

(φωτογραφία από προηγούμενη προσαγωγή του 37χρονου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News