Ανατριχιαστικά στοιχεία για το γιατρό με τις αρρωστημένες ορέξεις στον Άγιο Νικόλαο

Λασίθι
Ανατριχιαστικά στοιχεία για το γιατρό με τις αρρωστημένες ορέξεις στον Άγιο Νικόλαο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κοπέλα κατήγγειλε ότι ο μεσήλικας γιατρός, ψηλάφιζε με το ένα του χέρι και με το άλλο αυνανιζόταν

Αναστάτωση επικρατεί από χθες στην τοπική κοινωνία του Αγίου Νικολάου. Αιτία είναι η καταγγελία μιας 25χρονης κοπέλας, η οποία - όπως ανέφερε στις Αρχές - έπεσε θύμα ασέλγειας από ιδιώτη γιατρό, την ώρα που εκείνος την εξέταζε! Ο 55χρονος γιατρός, ο οποίος συνελήφθη, πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη, ενώπιον του αρμόδιου ανακριτή, για την κακουργηματική δίωξη που του ασκήθηκε.

Ο 55χρονος γιατρός έπεσε στα “δίχτυα” της ΕΛ.ΑΣ. έπειτα από καταγγελία νεαρής ασθενούς του, η οποία κατήγγειλε ότι, την ώρα που την εξέταζε, προέβαινε παράλληλα σε ασελγείς χειρονομίες. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, η ηλικίας 25 ετών κοπέλα ανέφερε ενώπιον των αστυνομικών ότι ο μεσήλικας γιατρός την ώρα που την ψηλάφιζε με το ένα του χέρι, με το άλλο αυνανιζόταν πίσω από την πλάτη της. Σύμφωνα πάντα με την επίμαχη καταγγελία, ο γιατρός εξέτασε τη φερόμενη παθούσα σε σημεία του σώματός της τα οποία δεν άπτονταν με την ειδικότητά του. Τελικά, οι διωκτικές Αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν τον γιατρό, ο οποίος οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Λασιθίου.

Κι άλλες υποθέσεις διερευνά η αστυνομία

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι η επίμαχη υπόθεση έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις. Κι αυτό καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί οι οποίοι διερευνούν την εν λόγω υπόθεση έχουν εντοπίσει και άλλες περιπτώσεις ασθενών που φέρονται να παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά από τον εν λόγω γιατρό.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες ενώπιον του εισαγγελέα Λασιθίου, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και τον παρέπεμψε να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή. Συγκεκριμένα, σε βάρος του γιατρού ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση σε ασέλγεια. Ο κατηγορούμενος παρουσιάστηκε εν συνεχεία στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του. Το αίτημά του έγινε δεκτό και ο 55χρονος θα οδηγηθεί εκ νέου στο ανακριτικό γραφείο την ερχόμενη Τρίτη. Μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News