Στην Κρήτη ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

Λασίθι
Στην Κρήτη ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάτησε Κρήτη αργά το απόγευμα ο Έλληνας πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας

Ο κ. Τσίπρας ήρθε νωρίτερα για να υποδεχτεί τον πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη και τον πρόεδρο της Αιγύπτου, στρατηγό αλ Σίσι.

Στο «Νίκος Καζαντζάκης» προσγειώθηκε αργά το απόγευμα και συγκεκριμένα στις 7:10 το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.

Ο κ. Τσίπρας πάτησε Κρήτη συνοδευόμενος από τους υπουργούς κ. Γ. Σταθάκη, Ν. Παππά, τον υφυπουργό Εξωτερικών κ. Τέρενς Κουίκ, τον υφυπουργό Οικονομίας κ. Στάθη Γιαννακίδη και τον υφυπουργό Εργασίας κ. Τάσο Πετρόπουλο.

Υπενθυμίζεται ότι από νωρίς το μεσημέρι στην Κρήτη βρίσκεται ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Κοτζιάς και ο Κύπριος ομόλογός του κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ο πρωθυπουργός, θα έχει διμερείς συναντήσεις με τους κ.κ. Αναστασιάδη και αλ Σίσι, ενώ κατά τη διάρκεια της διμερούς θα πραγματοποιηθεί υπογραφή Συμφωνίας και Μνημονίων Συνεργασίας.

Η τριμερής συνάντηση θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο «Elounda Peninsula», με την πόλη, η οποία από το απόγευμα της Δευτέρας να βρίσκεται υπό τον ασφυκτικό κλοιό των αστυνομικών μέτρων εντός και εκτός του ξενοδοχείου.

Οι υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας και Κύπρου, έφτασαν στο Οροπέδιο Λασιθίου στις 6:30 το απόγευμα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Έλλης Κοκάλη. 

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV, "ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ", με όλες τις λεπτομέρειες της άφιξης των δύο ανδρών, καθώς και το τι δήλωσε στην κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV, ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

https://www.youtube.com/watch?v=sv88vTW4aRs?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=0&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News