Σωματείο ξενοδοχοϋπαλλήλων Λασιθίου: Μεγάλη συμμετοχή στην ετήσια Γενική Συνέλευση

Λασίθι
Σωματείο ξενοδοχοϋπαλλήλων Λασιθίου: Μεγάλη συμμετοχή στην ετήσια Γενική Συνέλευση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκοψαν και τη βασιλόπιτά τους

Μεγάλη και από όλο το Νομό η συμμετοχή των ξενοδοχοϋπαλλήλων στην ετήσια Γενική Συνέλευση και κοπή της βασιλόπιτας, την Κυριακή, του σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Λασιθίου.

Εν όψει μάλιστα και της έναρξης διαπραγματεύσεων με τις Ενώσεις Ξενοδόχων του Νομού για την υπογραφή νέας τοπικής συλλογικής σύμβασης εργασίας, η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Σημειωτέον ότι αποτελεί παράδοση στο Λασίθι να υπογράφεται η Τ.Σ. εργασίας αδιαλείπτως εδώ και δεκαετίες, ακόμα και όταν λόγω μνημονίων άλλου είχαν καταργηθεί. Την ανάγκη ενότητας και συσπείρωσης των εργαζομένων γύρω από το σωματείο τους  και την αναγκαιότητα ύπαρξης τοπικής σύμβασης τόνισε ο πρόεδρος του Εργατουπαλληλικού Κέντρου Λασιθίου Μανόλης Πεπόνης, ενώ παρευρέθηκαν και απηύθηναν χαιρετισμούς και ευχές  ο βουλευτής κ. Μαν. Θραψανιώτης, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Ζερβός, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου κ. Καλογεράκης, Επιμελητηρίου κ. Χαριτάκης, οι Πρόεδροι των Ξενοδόχων Λασιθίου κ. Βαρκαρακης, Σητείας κ. Κακουράκης, Ιεράπετρας κ. Βαρδάκης,ο Επιθεωρητής Εργασίας, των συνταξιούχων, του δημοσίου ΙΕΚ και άλλοι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News