Έγκλημα στη Νεάπολη: Παραδόθηκε ο φερόμενος δράστης - Παραμένει στη ΜΕΘ ο γιος του νεκρού

Λασίθι
Έγκλημα στη Νεάπολη: Παραδόθηκε ο φερόμενος δράστης - Παραμένει στη ΜΕΘ ο γιος του νεκρού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποσωληνώθηκε, αλλά παραμένει στη ΜΕΘ ο 45χρονος

Παραδόθηκε, λίγο πριν από τις 10 το πρωί της Πέμπτης, ο 43χρονος φερόμενος ως δράστης της άγριας δολοφονίας στον οικισμό Περάμπελα κοντά στο χωριό Κουρούνες στη Νεάπολη Λασιθίου.

Πρόκειται για την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 73χρονου άνδρα, μέσα στο ίδιο του το σπίτι, καθώς και το βαρύτατο τραυματισμό του 45χρονου γιού του, το απόγευμα της Δευτέρας.

Σημειώνεται ότι η πρόθεση του 43χρονου να παραδοθεί στις Αρχές είχε γίνει γνωστή από το απόγευμα της Τετάρτης, μέσω του δικηγόρου του κ. Γιώργου Στειακάκη.

Αφότου φέρεται να προέβη στο άγριο έγκλημα, ο 43χρονος φερόμενος ως δράστης, εξαφανίστηκε και αναζητείτο από την αστυνομία, αφήνοντας - μάλιστα - το όχημά του σε ορεινή περιοχή κοντά στον τόπο του εγκλήματος.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, αιτία της άγριας δολοφονίας φέρεται να ήταν κτηματικές - κτηνοτροφικές διαφορές μεταξύ του 43χρονου και της οικογένειας του θύματος.

Ο 43χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας και αναμένεται να οδηγηθεί σε ανακριτή και Εισαγγελέα, προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις του και να του αποδοθούν κατηγορίες.

Παραμένει στη ΜΕΘ ο 45χρονος γιος του θύματος

Την ίδια στιγμή, παραμένει στη Μονάδα Εντατική Θεραπείας του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου ο 45χρονος γιος του 73χρονου που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του φερόμενου ως δράστη.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, κ. Εμμανουήλ Ανδρεαδάκη, ο 45χρονος, χτες, Τετάρτη αποσωληνώθηκε, ενώ, όπως φαίνεται ο άνδρας έχει επαφή με το περιβάλλον και παρακολουθείται στενά από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου.

Ο άνδρας είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, φέροντας τραύμα από σφαίρα στην κοιλιακή χώρα, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και αμέσως εισήχθη στη ΜΕΘ.

Υπενθυμίζεται ότι από τις σφαίρες του κυνηγετικού όπλου του 43χρονου τραυματίστηκε - υποδόρια - στο κεφάλι και το θώρακα και ο 52χρονος γαμπρός του θύματος. Ο άνδρας μεταφέρθηκε, επίσης, στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, ωστόσο πήρε εξιτήριο την Τρίτη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News