Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου: Παρέλαβε θάλαμο υποδοχής πιθανού κρούσματος κορωνοϊού

Λασίθι
Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου: Παρέλαβε θάλαμο υποδοχής πιθανού κρούσματος κορωνοϊού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διασφαλίζεται η υγεία του προσωπικού

Ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου, από την πρώτη στιγμή της υγειονομικής κρίσης επέδειξε αντανακλαστικά και εφάρμοσε αυστηρά μέτρα, έλαβε αποφάσεις, προέβη σε απολυμάνσεις.

Σήμερα, προχωρά σε ένα ακόμη σημαντικό βήμα, βήμα που θα ενισχύσει την προσπάθεια προάσπισης της υγείας από τον κορωνοϊό: την προμήθεια ειδικά διαμορφωμένου θαλάμου και την παραχώρησή του στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, ώστε να αποτελέσει τον χώρο υποδοχής πιθανών κρουσμάτων και κατ’ επέκτασιν να διασφαλιστεί η υγεία του προσωπικού.

Με δαπάνη του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου, από σήμερα το Κέντρο Υγείας Οροπεδίου Λασιθίου εξοπλίστηκε με έναν επί πλέον χώρο-στήθηκε μπροστά από το Κέντρο Υγείας- που ήδη είναι διαμορφωμένος και σχεδιασμένος (κλιματιστικό , ηλεκτρική εγκατάσταση, αντιμικροβιακό πάτωμα) να υποδέχεται κρούσματα κορωνοϊού στην περιοχή, ώστε αυτά να μην χρειαστεί να εισέρχονται στον χώρο του Κέντρου Υγείας.

Ο θάλαμος ανήλθε στο ποσό των 5.800 ευρώ συν το ΦΠΑ, και επιβάρυνε τον Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου.

Η δήλωση του Δημάρχου για την αγορά του ειδικού θαλάμου:

‘’Ο Δήμος μας ,και εγώ προσωπικά ως Δήμαρχος του Οροπεδίου Λασιθίου, διαβεβαιώνω ότι είμαστε και θα εξακολουθήσουμε να είμαστε στο πλευρό του Κέντρου Υγείας, στηρίζοντας με κάθε τρόπο και παρέχοντας οτιδήποτε μπορεί να βελτιώσει και διευκολύνει τις ιατρικές υπηρεσίες προς τον πολίτη μας. Σε μια υγειονομική κρίση όπως αυτή που όλος ο πλανήτης βιώνει, δεν επιτρέπεται να κλείσουμε τα αφτιά μας, δεν έχουμε περιθώριο να κλείσουμε τα μάτια μας. Θα βγούμε νικητές ΟΛΟΙ ’’.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News