Βρήκαν απανθρακωμένο σε διαμέρισμα στο κέντρο του Ρεθύμνου

Ρέθυμνο
Βρήκαν απανθρακωμένο σε διαμέρισμα στο κέντρο του Ρεθύμνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επί ποδός η Πυροσβεστική

Σε συναγερμό βρίσκονται οι Αρχές όταν ειδοποιήθηκαν για το πτώμα απανθρακωμένου άνδρα.

Τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας με 10 άνδρες καθώς και διασώστες του ΕΚΑΒ αλλά και η Ελληνική Αστυνομία έσπευσαν στο διαμέρισμα δευτέρου ορόφου στην οδό Ψυχουντάκη στο κέντρο του Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μέσα στο σπίτι βρίσκονταν δύο άτομα ωστόσο το ένα πρόλαβε να βγει έξω πριν εξαπλωθεί η φωτιά ενώ το άλλο δυστυχώς απανθρακώθηκε.

Ο άνθρωπος που κάηκε ζωντανός ήταν ένας ηλικιωμένος άντρας με κινητικά προβλήματα ο οποίος την ώρα που ξέσπασε η φωτιά, βρισκόταν στο κρεβάτι του και δεν μπορούσε να μετακινηθεί. Η 60χρονη γυναίκα του, ωστόσο, πρόλαβε να βγει από το διαμέρισμα και είναι καλά στην υγεία της.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου κ. Θεοδόσης Χασάπης ανέφερε στο neakriti.gr τα εξής «πρέπει να είχε προηγηθεί ατελής καύση που παράγει μονοξείδιο του άνθρακα με αποτέλεσμα ο άνδρας να δηλητηριαστεί και να χάσει τις αισθήσεις του».

Το ανακριτικό τμήμα της ΠΥ Ρεθύμνου έχει αναλάβει την υπόθεση, ενώ έχει παραγγελθεί στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, νεκροψία - νεκροτομή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News