Τροχαίο με 4 τραυματίες στα Τρία Μοναστήρια - Στην εντατική μία κοπέλα

Ρέθυμνο
Τροχαίο με 4 τραυματίες στα Τρία Μοναστήρια - Στην εντατική μία κοπέλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη κινητοποίηση τα ξημερώματα για το ατύχημα - Ποια η κατάσταση των τραυματιών;

Συναγερμός σήμανε σε Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ λίγο πριν ξημερώσει η Τρίτη, εξαιτίας τροχαίου που σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Ρέθυμνο – Σπήλι, στο ύψος του οικισμού Τρία Μοναστήρια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ατύχημα έγινε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα όταν το ΕΚΑΒ ενημερώθηκε για τέσσερα άτομα τα οποία ήταν εγκλωβισμένα στο ίδιο όχημα εξαιτίας του τροχαίου. Γι’ αυτό το λόγο, πέρα από ασθενοφόρα στο σημείο έσπευσαν και τρεις υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ένα όχημα.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου της Π.Υ., με πρόχειρα μέσα απεγκλωβίστηκαν τα τέσσερα άτομα, ένας άντρας 24 ετών και τρεις γυναίκες, όλες 21 ετών

Οι διασώστες τους παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν από το ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Οι πρ'ωτες πληροφορίες ανέφεραν ότι οι δύο από τους τέσσερις τραυματίες είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το εν λόγω τροχαίο ατύχημα, δεν είναι ακόμα γνωστές.

Η κατάσταση της υγείας των τεσσάρων

Και οι 4 τραυματίες έκαναν εισαγωγή στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου για τη νοσηλεία τους μετά το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Όπως ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου, κ. Γιώργος Φραγκιαδάκης, στο neakriti.gr, «η μία 21χρονη - που είναι και πιο σοβαρά – φέρει πολλαπλά κατάγματα σε γνάθο και κρανίο. Βρίσκεται διασωληνωμένη στην εντατική χωρίς, ωστόσο, να διατρέχει κάποιο κίνδυνο. Μάλιστα, μέσα στη μέρα ενδέχεται να μεταφερθεί σε νοσοκομείου του Ηρακλείου προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα τραύματα στη γνάθο».

Όσον αφορά στον 24χρονο, έως τις 9:00 το πρωί βρισκόταν σε εξέλιξη το χειρουργείο για να αντιμετωπιστούν τα τραύματα που φέρει σε μέτωπο και ισχίο.

Αναφορικά με τις άλλες δύο κοπέλες, η μία θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση λόγω του τραυματισμού της σε μηριαίο και κνήμη, ενώ η άλλη έχει τραύματα στη λεκάνη. Από τους τέσσερις τραυματίες, όπως τονίζει και ο κ. Φραγκιαδάκης, πιο σοβαρά είναι η κοπέλα που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, χωρίς η ζωή κάποιου από όλους να διατρέχει σοβαρό κίνδυνο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News