«Έσπασε» στο ξύλο τη σύντροφό του και κυκλοφορεί ελεύθερος

Ρέθυμνο
«Έσπασε» στο ξύλο τη σύντροφό του και κυκλοφορεί ελεύθερος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφέθηκε ελεύθερος ο 34χρονος, παρά τον ξυλοδαρμό

Ελεύθεροι αφέθηκαν ο 34χρονος που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του στο Ρέθυμνο καθώς και ο 48χρονος φίλος του που σύμφωνα με πληροφορίες έμεινε ψυχρός θεατής μπροστά στο σοκαριστικό περιστατικό. Οι δύο άντρες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα και ορίστηκε δικάσιμος.

Το ερώτημα -σύμφωνα με όσους είδαν το απίστευτο περιστατικό- είναι κατά πόσο ασφαλής αισθάνεται η 37χρονη γυναίκα που βίωσε τον εφιάλτη, με τους δύο άντρες να κυκλοφορούν ελεύθεροι, καθώς αυτό προβλέπεται από τη νομοθεσία.

Το σοκαριστικό περιστατικό

Ο ξυλοδαρμός σημειώθηκε στις 9 το βράδυ της Τρίτης, επί της Λεωφόρου Σοφοκλή Βενιζέλου, απέναντι από την είσοδο της μαρίνας Ρεθύμνου, όταν ένας 34χρονος άνδρας ξεκίνησε να χτυπά με μανία την 37χρονη σύντροφό του, κυρίως, στο πρόσωπο, καθώς και σε άλλα σημεία του σώματός της.

Τις πράξεις βίας του 34χρονου Ρεθυμνιώτη, πέρα από τους δεκάδες περαστικούς, αντιλήφθηκαν και οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Ρεθύμνης, οι οποίοι και ενημέρωσαν λιμενικούς του Λιμεναρχείου Ρεθύμνου, προκειμένου να πραγματοποιηθεί και η σύλληψη του άνδρα.

Οι υπάλληλοι του Λιμενικού Σώματος έσπευσαν στο σημείο, κινητοποίησαν και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον 34χρονο, καθώς και τον 48χρονο φίλο του, ο οποίος ήταν… θεατής στο βίαιο συμβάν, ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε την 37χρονη.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αιμορραγία από τη μύτη της, κακώσεις , εκδορές στο υπόλοιπο σώμα της, αλλά κυρίως πληγές στην ψυχή της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News