Μια μεγάλη αγκαλιά για τον Κρητικό που ζει μοναχός μέσα σε ακαθαρσίες

Ρέθυμνο
Μια μεγάλη αγκαλιά για τον Κρητικό που ζει μοναχός μέσα σε ακαθαρσίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλος αγώνας για να ζήσει ο 37χρονος σε αξιοπρεπείς συνθήκες

Μια μεγάλη αγκαλιά έχει γίνει η κοινωνία της Αγίας Γαλήνης για τον 37χρονο Κρητικό που ανεβαίνει το δικό του Γολγοθά καθώς ζει ολομόναχος μέσα σε λίγα τετραγωνικά, δεν μπορεί πλέον να μετακινηθεί και χρήσει 24ωρης νοσηλείας. Πέρα από την προσπάθεια που γίνεται να προσφερθεί κάθε δυνατή βοήθεια στον Τ. Γ., οι συγχωριανοί του πιέζουν μαζί με τη δημοτική αρχή να βρεθεί ένας καλύτερος χώρος για να ζήσει με αξιοπρέπεια.

Μετακινιόταν με αμαξίδιο

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Αγίας Γαλήνης Μανόλη Φουντιδάκη «υπάρχει μια τεράστια ευαισθησία για το θέμα αυτό από την τοπική κοινότητα, την Εκκλησία και τον Πολιτιστικό Σύλλογο. Προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο. Η κατάσταση ήταν καλύτερη πριν από χρόνια καθώς του αγοράσαμε αμαξίδιο , το προσαρμόσαμε και έτσι μπορούσε μόνος του να μετακινηθεί στο χωριό. Αναζητήσαμε και μια γυναίκα να τον φροντίζει, όμως ήταν δύσκολο να αντέξει τις συνθήκες υπό τις ζει και τα προβλήματα».

Δίπλα στον 37χρονο και οι άνθρωποι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» που έκαναν ό, τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να τον βοηθήσουν. Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, δεκάδες είναι και τα μηνύματα που δέχτηκε το neakriti.gr για να βοηθηθεί ο 37χρονος. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News