Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου: Στηρίζει τον αγώνα των 24 απολυμένων συμβασιούχων καθαριότητας

Ρέθυμνο
Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου: Στηρίζει τον αγώνα των 24 απολυμένων συμβασιούχων καθαριότητας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ύστερα από συνεχείς ανανεώσεις συμβάσεων και συνεχόμενης εργασίας 50 μηνών»

Ανακοίνωση συμπαράστασης προς τους 24 συμβασιούχους καθαριότητας του Δήμου Ρεθύμνου, εξέδωσε το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου.

Όπως αναφέρει, απολύθηκαν, ενώ «νόμιζαν ότι είχαν τη στήριξή της Δημοτικής Αρχής για την μονιμοποίησή τους, αφού κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες».

«Το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου, συμπαραστέκεται και στηρίζει, με κάθε τρόπο, τον αγώνα των 24 απολυμένων συμβασιούχων εργαζομένων στην καθαριότητα του Δήμου Ρεθύμνου, που από την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο και αγωνίζονται για την επαναπρόσληψή τους .

Οι παραπάνω συμβασιούχοι - παρατασιούχοι, οι οποίο προσλήφθηκαν στον Δήμο μέσω ΑΣΕΠ, ύστερα από συνεχείς ανανεώσεις συμβάσεων και συνεχόμενης εργασίας 50 μηνών , απολύθηκαν, ενώ δήλωνε η Δημοτική Αρχή ότι είχαν τη στήριξή της για την μονιμοποίησή τους, αφού κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Ζητάμε από το Δήμο και το Δημοτικό Συμβούλιο την άμεση επαναπρόσληψη των παραπάνω συμβασιούχων Εργαζομένων, οι οποίοι αν και εργάζονταν επί πολλά χρόνια στον Δήμο, οδηγήθηκαν ξαφνικά στην ανεργία και την απόγνωση».

 (Φωτογραφία Αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News