Σωματείο Εργαζομένων Ρεθύμνου: «Στο νοσοκομείο μόνο αν είναι επείγουσα ανάγκη»

Ρέθυμνο
Σωματείο Εργαζομένων Ρεθύμνου: «Στο νοσοκομείο μόνο αν είναι επείγουσα ανάγκη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκκληση στους πολίτες του Ρεθύμνου

«Το νοσοκομείο είναι έτοιμο στον βαθμό του δυνατού» αναφέρει το Σωματείο Εργαζομένων Ρεθύμνου στην ανακοίνωση του, μέσω της οποίας απευθύνει έκκληση στους πολίτες να έρχονται στο νοσοκομείο μόνο εφόσον είναι ανάγκη.

«Αγαπητοί συμπολίτες μας, Ρεθεμνιώτες και Ρεθεμνιώτισες, το τελευταίο διάστημα παγκοσμίως συντελείτε πανδημία η οποία έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Η πατρίδα μας και ο τόπος που ζούμε δεν αποτελούν εξαίρεση αυτής της κατάστασης.

Το νοσοκομείο μας είναι έτοιμο στο μέτρο του δυνατού να δώσει αυτή την μάχη για την υγεία των συμπολιτών μας. Είναι εφοδιασμένο με ότι χρειάζεται και έχουν προβλεφθεί οι ειδικοί χώροι νοσηλείας των ασθενούντων. Παράλληλα όλο το νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό έχει εκπαιδευτεί να αντιμετωπίσει τα οποία κρούσματα με επαγγελματισμό και ασφάλεια τόσο για τους νοσούντες όσο και για τους ίδιους.

Αυτό που ζητάμε από εσάς είναι να μην έρχεστε στο νοσοκομείο πάρα μόνο σε εξαιρετικά επείγουσες καταστάσεις. Να υπακούτε στις οδηγίες των υπαλλήλων που είναι υπεύθυνοι στις εισόδους του νοσοκομείου.

Απαγορεύεται το επισκεπτήριο των ασθενών σας όχι γιατί έχουμε βίτσιο αλλά γιατί πρέπει να τους προφυλάξουμε από την πανδημία.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ,πάρτε όλα τα μετρά προφύλαξης και σεβαστείτε τους εργαζόμενους που δίνουν και την ψυχή τους για το καλό όλων μας .

Προπάντων αν δεν αισθάνεσται καλά επικοινωνήστε με τον ΕΟΔΥ στο τηλ. 2105212054 ή στο 1135 και ΜΗΝ έρθετε στο νοσοκομείο χωρίς πρότερη ενημέρωση. Στο site του νοσοκομείου μας  θα βρείτε πλήρη ενημερωμένη για τον Κορωνοϊό

Αν μας ρωτήσετε αν φοβόμαστε η απάντηση είναι ΝΑΙ αλλά με όπλο την επαγγελματική μας κατάρτιση αλλά και τον απαραίτητο σεβασμό προς τον ιό, ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.»

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News