Μαντινάδες και μία... πρόκληση για τη Σοφία Βογιατζάκη που θα παρουσιάσει το Μαλιώτικο Καρναβάλι

Πολιτισμός
Μαντινάδες και μία... πρόκληση για τη Σοφία Βογιατζάκη που θα παρουσιάσει το Μαλιώτικο Καρναβάλι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πήρε… φωτιά το πλατό της εκπομπής «Κρήτη Σήμερα» με την εκρηκτική Σοφία Βογιατζάκη

Ανατρεπτική, με ένα πλατύ χαμόγελο και σίγουρα πειραχτήρι… O λόγος για την ηθοποιό Σοφία Βογιατζάκη που με την πληθωρική παρουσία της έδωσε έναν τελείως διαφορετικό αέρα στην εκπομπή “Κρήτη Σήμερα” της ΚΡΗΤΗ TV.

Η ηθοποιός, με το φλογερό ταπεραμέντο, που έχει ρίζες κρητικές,  και συγκεκριμένα από το Αρκαλοχώρι Ηρακλείου, ήταν καλεσμένη στην Νικολέτα Σφακιανάκη , ενόψει του Μαλιώτικου καρναβαλιού, το οποίο και θα παρουσιάσει. Στο πλατό της εκπομπής μαζί της ήταν, ο Παναγιώτης Μαρκογιαννάκης, η ψυχή του Μαλιώτικου καρναβαλιού αλλά και η Γεωργία Χέλμη, μέλος της οργανωτικής επιτροπής και η έτερη παρουσιάστρια  της καρναβαλικής εκδήλωσης.  

Όπως ήταν φυσικό, τα γέλια και τα πειράγματα δεν έλειψαν κατά την διάρκεια της τηλεοπτικής τους παρουσίας χαρίζοντας πολύ όμορφες στιγμές στους τηλεθεατές που τους παρακολουθούσαν.

«Στα Μάλια αυτήν την Κυριακή θα κλάψουν οι μάνες, κλείνουν την παρέλαση με άρμα οι Βραζιλιάνες» , προκαλώντας την ηθοποιό να κλείσει την παρέλαση με τις Βραζιλιάνες και την τελευταία να αποδέχεται την πρόκληση.  

 «Άμα θα έχεις πρόβλημα βάνε με το μυαλό σου και γω θα γίνω άνεμος να ‘ρχομαι στο πλευρό σου, αφιέρωσε ο Παναγιώτης Μαρκογιαννάκης στην αγαπητή ηθοποιό και πυροδότησε το ήδη αποκριάτικο κλίμα στο πλατό που είχε και εκείνο στολιστεί αποκριάτικα.

Από την πλευρά της η Νικολέτα Σφακιανάκη που απολάμβανε και εκείνη την συζήτηση, έδωσε την υπόσχεση ότι την Κυριακή θα είναι και εκείνη στα Μάλια για να δει την Σοφία να κάνει πράξη την υπόσχεση που ΄έδωσε στον Παναγιώτη, να ανέβει στο άρμα με τις Βραζιλιάνες και να χορέψει.

Αντίστροφη μέτρηση για το Μαλιώτικο Καρναβάλι

Το Μαλιώτικο Καρναβάλι είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί αύριο Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 στις 3μμ όλον τον κόσμο που θέλει να διασκεδάσει και να κλείσει τις Απόκριες με τον καλύτερο τρόπο! Την Πέμπτη έγινε η τελευταία συνάντηση της Οργανωτικής Επιτροπής όπου και συζητήθηκαν όλες οι τελευταίες λεπτομέρειες για άλλη μια καλά οργανωμένη Παρέλαση με στόχο την διασκέδαση των καρναβαλιστών και των θεατών αλλά και την ασφάλεια και την έγκαιρη, χωρίς ταλαιπωρία μετάβαση όλων στην πόλη των Μαλίων. Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τις εγκαταστάσεις, την εκτροπή και ρύθμιση της κυκλοφορίας και την ασφάλεια.

Σε συνεργασία με τους τεχνικούς, τις αρμόδιες Υπηρεσίες Υγείας και Ασφάλειας το Μαλιώτικο Καρναβάλι υπόσχεται άλλη μια άρτια διοργάνωση με όσο το δυνατό λιγότερα απρόοπτα.

Χθες βράδυ Παρασκευής έγινε και η τελευταία συνάντηση με τους αρχηγούς των Ομάδων όπου και δόθηκαν οι οδηγίες για την Παρέλαση για τα διαδικαστικά αλλά και την ασφάλεια καρναβαλιστών και θεατών.

Η παρέλαση του Μαλιώτικου Καρναβαλιού θα αρχίσει στις 3μμ και αναμένεται να την παρακολουθήσουν από κοντά πάνω από 25 χιλιάδες θεατών. Την παρουσίαση έχουν η γνωστή ηθοποιός Σοφία Βογιατζάκη και η Γεωργία Χελμη, μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής και αναμένεται να δώσουν το δικό τους στίγμα στην Παρέλαση. Τα καταστήματα της πόλης είναι κι αυτά έτοιμα για να υποδεχθούν τον κόσμο και θα υπάρχουν πρόσθετα σημεία πώλησης φαγητού και ποτού με καθίσματα ή χωρίς σε όλο το μήκος της κεντρικής λεωφόρου.

Για όλες τις πληροφορίες μπορεί κανείς να ενημερωθεί από το δελτίου τύπου που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη σε όλα τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης της Κρήτης και στο Facebook στη σελίδα Μαλιώτικο Καρναβάλι.

Σας περιμένουμε όλους για μια φαντασμαγορική, αναβαθμισμένη και αξέχαστη Παρέλαση που θα γίνει σημείο αναφοράς. Το Καρναβάλι της καρδιάς σας έρχεται ξανά κοντά σας!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News