Παντρεύτηκε στον Άκοβο Αρκαδίας η Μαρία Μενούνος

Life
Παντρεύτηκε στον Άκοβο Αρκαδίας η Μαρία Μενούνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκε σήμερα η Μαρία Μενούνος, με τον εκλεκτό της καρδιάς της Keven Undergaro, στο χωριό του πατέρα της Άκοβο Αρκαδίας

Το «παρών» έδωσε ολόκληρο το χωριό, καθώς συμμετείχε εδώ στις ετοιμασίες, ώστε να είναι σήμερα όλα έτοιμα, όπως ακριβώς τα είχε ονειρευτεί το ζευγάρι.

Στη διακόσμηση κυριαρχούσε το σκούρο πράσινο και κίτρινο χρώμα. Τα τραπέζια που είχαν στηθεί στην αυλή του σχολείου του χωριού, ήταν στολισμένα με συνθέσεις με λεμόνια, ενώ μέσα στα πιάτα υπήρχαν αναμνηστικά με τα ονόματα του ζευγαριού πλαισιωμένα από φύλλα ελιάς.

Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, που χτίστηκε μετά από δωρεά του πατέρα της και άλλων ομογενών που κατοικούν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η διάσημη παρουσιάστρια έφτασε απαστράπτουσα στην εκκλησία με άμαξα, έχοντας στήσει τον γαμπρό… μιάμιση ώρα, ενώ μοιράστηκε πολλές στιγμές από την προετοιμασία της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Πάντα ήθελα να επιστρέψω στην Ελλάδα και να κάνω τον γάμο μας εδώ. Η Ελλάδα σημαίνει τόσα πολλά για εμάς. Το ίδιο και το χωριό μας. Είναι οι ρίζες μας. Είμαι παραπάνω από ευγνώμων για όλους μας τους φίλους. Νιώθω ότι είμαι η πιο τυχερή γυναίκα του κόσμου. Έχω τον καλύτερο σύζυγο, την καλύτερη οικογένεια. Τίποτα δεν είναι τέλειο και τίποτα χωρίς προβλήματα. Αλλά είμαι τόσο ευλογημένη και ευτυχισμένη σήμερα που θα κάνουμε αυτόν τον εκπληκτικό γάμο σε αυτό το πανέμορφο χωριό. Είναι τόσο ήσυχα και όμορφα εδώ», είπε συγκινημένη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News