«Η διπλωματία του καφέ» - Φιλικό κλίμα στην Ελούντα

Περίεργα
«Η διπλωματία του καφέ» - Φιλικό κλίμα στην Ελούντα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φιλικό κλίμα και καφές στο περιθώριο της Συνόδου

Κι ενώ οι τρεις ηγέτες Τσίπρας, Αναστασιάδης και Αλ Σίσι, προχωρούν τις συνομιλίες αναφορικά με το ενεργειακό μέλλον των τριών χωρών στο περιθώριο της Συνόδου οι ρυθμοί «τρέχουν» σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Σε φιλικό κλίμα και ζεστή ατμόσφαιρα τα μέλη των αντιπροσωπειών απολαμβάνουν τον καφέ τους ανταλλάσσοντας πληροφορίες σχετικά με την επικείμενη ενεργειακή διασύνδεση Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς και υψηλά ιστάμενα κυβερνητικά στελέχη βρίσκονται στο λόμπι του ξενοδοχείου με μέλη των αντιπροσωπειών από την Κύπρο και την Αίγυπτο και κουβεντιάζουν σε χαλαρή ατμόσφαιρα.

Παράλληλα, δεκάδες είναι οι δημοσιογράφοι που έχουν καταφθάσει στο κρητικό θέρετρο προκειμένου να παρακολουθήσουν διά ζώσης τις εργασίες της Συνόδου ενώ με συνεχείς ανταποκρίσεις ενημερώνουν το κοινό στις χώρες τους, γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει για τις γεωπολιτικές εξελίξεις στη νοτιοανατολική Μεσόγειο και τις διεθνείς αλλαγές που θα επικρατήσουν στην ευρύτερη περιοχή τα επόμενα χρόνια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News