Σίσες: Αντί για νερό τρέχει... λάσπη από τις βρύσες

Περίεργα
Σίσες: Αντί για νερό τρέχει... λάσπη από τις βρύσες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναγνώστης καταγγέλλει ότι τρέχει λάσπη από τις βρύσες των σπιτιών των κατοίκων στις Σίσες

Πολλά τα προβλήματα στο νησί λόγω κακοκαιρίας, ωστόσο προστέθηκε άλλο ένα, το οποίο μάλιστα, όπως καταγγέλλει ο κάτοικος των Σισών και αναγνώστης του neakriti.gr, ο οποίος μας έστειλε και το οπτικό υλικό, δεν είναι τωρινό.

Σύμφωνα με τον αναγνώστη μας, εδώ και δύο ημέρες το πρόβλημα είναι εντονότερο, καθώς καθαρή λάσπη, αντί για… καθαρό νερό, τρέχει από τις βρύσες των σπιτιών, των κατοίκων των Σισών.

Το νερό όπως φαίνεται καθαρά και από το βίντεο, αλλά και τις φωτογραφίες, τρέχει θολό και βρώμικο από τις βρύσες τους, τις τελευταίες ημέρες και αυτή η κατάσταση, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν αντέχεται.

«Το νερό είναι ακατάλληλο για χρήση. Δεν μπορούμε να πλυθούμε, να πλύνουμε τα ρούχα μας, τα πιάτα μας, καθώς και εμείς οι ίδιοι… ζούμε ένα μαρτύριο, ζεσταίνουμε εμφιαλωμένο νερό για να κάνουμε μπάνιο», αναφέρει αγανακτισμένος.

Σύμφωνα με τον ίδιο το δίκτυο έχει υποστεί βλάβη και αυτό που ζητά είναι η αρμόδια υπηρεσία να κινηθεί με γρηγορότερους ρυθμούς για την αποκατάσταση της ζημιάς, ώστε να λυθεί το πρόβλημα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News