Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Οροπέδιο Λασιθίου

Πολιτισμός
Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Οροπέδιο Λασιθίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τον Σύλλογο Γυναικών Οροπεδίου

Πιστός στο ραντεβού με τα μέλη και τους φίλους του (μικρούς και μεγάλους – γυναίκες και άντρες) ο Σύλλογος Γυναικών Οροπεδίου Λασιθίου «Η Ρέα» πραγματοποιεί και φέτος Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις υπό την αιγίδα του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου.

Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018, στις 12:00 μ.μ., θα βρίσκονται στο Χριστουγεννιάτικο Κάστρο στην πλατεία Ελευθερίας όπου θα κεράσουν καρυδόπιτες φτιαγμένες με την βοήθεια των  παιδιών, μέλι με καρύδι, λικέρ καρυδάκι με κύριο συστατικό το καρύδι από το Οροπέδιο Λασιθίου.

Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στις 10:00 π.μ. η Θεατρική Συντροφιά Ηρακλείου ανεβάζει τη θεατρική παράσταση «Αντιγόνη» στο σχολικό συγκρότημα του Γυμνασίου και Λυκείου Τζερμιάδων.

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, 4-6 μ.μ., οι μικροί φίλοι του Συλλόγου θα έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν τις δικές τους κατασκευές στο Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι στην αίθουσα του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου "Αντώνιος Βορεάδης".

Λίγο αργότερα θα προβληθεί στον ίδιο χώρο βίντεο-παρουσίαση με τίτλο: «Ταξίδι στα σχολεία του Οροπεδίου Λασιθίου μέσα από το πέρασμα των χρόνων». Η βραδιά θα κλείσει με την αφή του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου και μια μοναδική συναυλία από την Στρατιωτική Μουσική Φρουρά Χανίων 5η ΤΑΞΠΖ/V Μεραρχίας Κρητών.

Πολλά  βεγγαλικά και μπουφέ.

Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και εκδηλώσεων του Δήμου, παιδιά ηλικίας πέντε έως δώδεκα ετών, θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε ομάδες Χριστουγεννιάτικου θεατρικού παιχνιδιού και μουσικοκινητικής αγωγής.

Την Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018 θα ψάλλουν τα κάλαντα με τίτλο «Κάλαντα στο Λασίθι» με σημείο συνάντησης το Γηροκομείο Οροπεδίου Λασιθίου στις 9 το πρωί. Τα χρήματα από  τα κάλαντα σε όλο το Οροπέδιο Λασιθίου θα αξιοποιηθούν για κοινωνικό σκοπό της περιοχής.

Την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018 στις 5 μ.μ. στην αίθουσα «Αντώνιος Βορεάδης» παίζουμε με γιγάντιες σαπουνόφουσκες, χορευτικά παιχνίδια και καταπληκτικά ταχυδακτυλουργικά με τα «Παιδιά της Γης».

Το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου στις 6 μ.μ. κανείς δεν θα ήθελε να χάσει το Magic Show από τον ένα και ανεπανάληπτο διάδοχο του Uri Geller, MR ZAKRIS και την ομάδα του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News