6ο Κρουσανιώτικο Καρναβάλι 2019 – Το Καρναβάλι του Γλεντιού

Πολιτισμός
6ο Κρουσανιώτικο Καρναβάλι 2019 – Το Καρναβάλι του Γλεντιού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδηλώσεις
Κυριακή,03 Μαρ 2019, 12:00
Κρουσώνας

Με παρουσιάστρια τη μοναδική Αναστασία Μπιτζιλέου οργανώνεται για 6η συνεχόμενη χρονιά το Κρουσανιώτικο Καρναβάλι από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρουσώνα «Νέα Γενιά».

Το Καρναβάλι θα γίνει την Κυριακή 3 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι στον Κρουσώνα, ενώ το φετινό θέμα είναι τα καρτούν με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών να πρωταγωνιστούν και πιο συγκεκριμένα οι ομάδες που θα συμμετάσχουν είναι τα αξιολάτρευτα Μίνιονς, Σούπερ Μάριο, Έλσα & Όλαφ, Πέππα & Τζώρτζ, καθώς και οι αγαπημένοι των παιδιών Πιτζαμοήρωες.

Οι καρναβαλιστές βρίσκονται σε πυρετώδεις ρυθμούς για την μεγάλη Κυριακάτικη παρέλαση στις 3 Μαρτίου, ενώ υπολογίζεται ότι οι επισκέπτες θα ξεπεράσουν τις 3.000. Αν θέλετε και εσείς να δηλώσετε συμμετοχή στο καρναβάλι μπορείτε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου να δείτε τις αξιόλογες στολές και να επιλέξετε το θέμα της αρεσκείας σας στο fb https://www.facebook.com/pskr.neagenia/.

Φέτος, το καρναβάλι θα είναι ακόμα πιο πλούσιο και διασκεδαστικό, αφού τέσσερις εντυπωσιακοί ξυλοπόδαροι θα ανοίγουν το δρόμο της παρέλασης σε όλη τη διαδρομή και  θα διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους. Μέχρι στιγμής έχουν δημιουργηθεί ήδη 8 χειροποίητα περίτεχνα άρματα και αναμένονται και άλλα, όπου πάνω θα υπάρχουν γλυκές λιχουδιές για όλο τον κόσμο που θα παρακολουθεί το καρναβάλι ενώ στην πλατεία του χωριού οι φιλόξενοι Κρουσανιώτες θα φορέσουν το πιο φωτεινό χαμόγελο τους και θα υποδέχονται με διάφορα κεράσματα και τοπικά γλυκίσματα.

Η παρέλαση θα κορυφωθεί στην κεντρική πλατεία του Κρουσώνα, όπου ο Circus Camino θα αναλάβει να διασκεδάσει και να εντυπωσιάσει με τα μοναδικά του ακροβατικά και ζογκλερικά κόλπα, αλλά και με πολλές δραστηριότητες για παιδιά, όπως τραμπολίνο, ζωγραφική προσώπου και πολλές άλλες εκπλήξεις που περιμένουν τους μικρούς φίλους.  Εκεί θα γνωρίσουν και τον «Dreamhunder» με την οδηγό του «Ειρηνοποιό». «Ο Κυνηγός κακών ονείρων» είναι ένα πλάσμα που προστατεύει τα παιδιά από τους εφιάλτες τους και τους γλυκαίνει τα όνειρα χαρίζοντας τους μαζί με την Ειρηνοποιό πολλά χαμόγελα!

Το χωριό είναι πανέτοιμο να υποδεχτεί τη μεγαλύτερη γιορτή κεφιού με τα cartoons που ετοιμάζονται να κάνουν τον Κρουσώνα άνω κάτω και να μας κάνουν να περάσουμε μια αξέχαστη Κυριακάτικη μέρα για αυτό ακριβώς το λόγο και ο Πολιτιστικός Σύλλογος προσκαλεί τους πάντες να διασκεδάσουν όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, σε ένα καρναβάλι με πολλή μουσική, χορό, κέφι ξεγνοιασιά και πολλά κεράσματα.

Όλοι στον Κρουσώνα την Κυριακή 3 Μαρτίου στις 12:00 το μεσημέρι όπου τα παιδιά θα έχουν την τιμητική τους σε αυτό το Καρναβάλι!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News