default-image

Ετοιμαστείτε για το μοναδικό Κρουσανιώτικο Καρναβάλι!

Πολιτισμός
Ετοιμαστείτε για το μοναδικό Κρουσανιώτικο Καρναβάλι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έφτασε η ώρα για τη μεγάλη γιορτή της Αποκριάς στον Κρουσώνα

Αποκριάτικο ξεφάντωμα σήμερα Κυριακή στον Κρουσώνα, αφού στις 12 το μεσημέρι ξεκίνησε η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση, με παρουσιάστρια τη μοναδική Αναστασία Μπιτζιλέου!

Το Κρουσανιώτικο Καρναβάλι, που για έκτη συνεχή χρονιά διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρουσώνα «Νέα Γενιά», έχει φέτος θέμα τα καρτούν. Οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών και συγκεκριμένα τα Μίνιονς, ο Σούπερ Μάριο, η Έλσα & ο Όλαφ, η Πέππα & ο Τζορτζ, καθώς και οι Πιτζαμοήρωες κ.ά., είναι εκεί... δίνοντας ένα μοναδικό χρώμα στη φετινή παρέλαση.

Οι καρναβαλιστές ήταν από καιρό έτοιμοι για τη μεγάλη παρέλαση, ενώ υπολογίζεται ότι οι επισκέπτες ξεπερνούν τις 3.000.

«Φέτος το καρναβάλι θα είναι ακόμα πιο πλούσιο και διασκεδαστικό, αφού τέσσερις εντυπωσιακοί ξυλοπόδαροι θα ανοίγουν τον δρόμο της παρέλασης σε όλη τη διαδρομή και θα διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους. Μέχρι στιγμής έχουν δημιουργηθεί ήδη 8 χειροποίητα περίτεχνα άρματα και αναμένονται και άλλα, όπου πάνω θα υπάρχουν γλυκές λιχουδιές για όλο τον κόσμο που θα παρακολουθεί το καρναβάλι, ενώ στην πλατεία του χωριού οι φιλόξενοι Κρουσανιώτες θα φορέσουν το πιο φωτεινό χαμόγελό τους και θα υποδέχονται με διάφορα κεράσματα και τοπικά γλυκίσματα τον κόσμο.

Η παρέλαση θα κορυφωθεί στην κεντρική πλατεία του Κρουσώνα, όπου ο Circus Camino θα αναλάβει να διασκεδάσει και να εντυπωσιάσει με τα μοναδικά του ακροβατικά και ζογκλερικά κόλπα, αλλά και με πολλές δραστηριότητες για παιδιά, όπως τραμπολίνο, ζωγραφική προσώπου και πολλές άλλες εκπλήξεις που περιμένουν τους μικρούς φίλους. Εκεί θα γνωρίσουν και τον “Dreamhunder” με την οδηγό του «Ειρηνοποιό». Ο «Κυνηγός κακών ονείρων» είναι ένα πλάσμα που προστατεύει τα παιδιά από τους εφιάλτες τους και τους γλυκαίνει τα όνειρα, χαρίζοντάς τους μαζί με την «Ειρηνοποιό» πολλά χαμόγελα!

Το χωριό είναι πανέτοιμο να υποδεχτεί τη μεγαλύτερη γιορτή κεφιού, με τα cartoons που ετοιμάζονται να κάνουν τον Κρουσώνα άνω-κάτω και να μας κάνουν να περάσουμε μια αξέχαστη κυριακάτικη μέρα, Για αυτόν ακριβώς τον λόγο και ο Πολιτιστικός Σύλλογος προσκαλεί τους πάντες να διασκεδάσουν όλοι μαζί - μικροί και μεγάλοι - σε ένα καρναβάλι με πολλή μουσική, χορό, κέφι, ξεγνοιασιά και πολλά κεράσματα.

Όλοι στον Κρουσώνα λοιπόν σήμερα στις 12 το μεσημέρι, όπου τα παιδιά θα έχουν την τιμητική τους σε αυτό το καρναβάλι», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News