Γιοκαρίνης και Λάκης Παπαδόπουλος τραγουδούν δωρεάν μετά το Καρναβάλι στο Αρκαλοχώρι

Πολιτισμός
Γιοκαρίνης και Λάκης Παπαδόπουλος τραγουδούν δωρεάν μετά το Καρναβάλι στο Αρκαλοχώρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδηλώσεις
Κυριακή,10 Μαρ 2019, 15:00
Αρκαλοχώρι
Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση στο Αρκαλοχώρι και συναυλία με ελεύθερη είσοδο

Κορυφώνονται οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις στον Δήµο Μινώα Πεδιάδας µε τη µεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στο Αρκαλοχώρι, την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019.

Μέχρι σήμερα 18 ομάδες από Πολιτιστικούς Συλλόγους, Επιχειρήσεις και ενεργούς πολίτες µε άρματα και πεζοπόρα τμήματα έχουν δηλώσει συμμετοχή στο καρναβάλι και πάνω από 1.200 καρναβαλιστές θα γεμίσουν την κεντρική οδό του Αρκαλοχωρίου µε χορό, γέλιο και αποκριάτικη διάθεση.

Επίσης, πληθώρα ηρώων από αγαπημένα παραμύθια θα περιμένουν τους μικρούς φίλους για να φωτογραφηθούν μαζί τους. Η παρέλαση θα ξεκινήσει έξω από το Δημαρχείο Αρκαλοχωρίου στις 15:00 και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα, στην Παλιά Κοινότητα Αρκαλοχωρίου.

Το ραντεβού των ομάδων έχει ορισθεί µία ώρα νωρίτερα, στις 14:00, έξω από το Δημαρχείο Αρκαλοχωρίου. Μετά το τέλος της παρέλασης, στην Πλατεία Ελευθερίας, θα πραγματοποιηθεί μεγάλη ροκ συναυλία µε τους Γ. Γιοκαρίνη, Γ. Μηλιώκα, Λ. Παπαδόπουλο και Ν. Ζιώγαλα.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλο τον κόσμο.

Επίσης την Καθαρή Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019, θα πραγματοποιηθούν σε χωριά του Δήμου διάφορες εκδηλώσεις και κούλουµα ενώ θα αναβιώσουν πολλά παραδοσιακά δρώμενα.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News