Στα χνάρια του Ερωτόκριτου οι εκδηλώσεις στα Ρούστικα

Πολιτισμός
Στα χνάρια του Ερωτόκριτου οι εκδηλώσεις στα Ρούστικα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδηλώσεις
Κυριακή,04 Αυγ 2019, 20:30
Πλατεία Παναγίας, Ρούστικα
Eκδηλώσεις στον ιδιαίτερο τόπο καταγωγής του Έλληνα ποιητή Μανόλη Αναγνωστάκη

Με εκδηλώσεις αφιερωμένες στο έτος Ερωτόκριτου θα υποδεχθούν στα Ρούστικα, τον ιδιαίτερο τόπο καταγωγής του Μανόλη Αναγνωστάκη, Έλληνα ποιητή της πρώτης μεταπολεμικής γενιάς, τα μέλη του ομίλου, αφιερωμένου στη μνήμη και το έργο του. Το ραντεβού έχει δοθεί στο χωριό αυτό του Ρεθύμνου, την προσεχή Κυριακή 4 Αυγούστου.

Στα χνάρια του Ερωτόκριτου είναι αφιερωμένες οι εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στην Πλατεία Παναγίας στα Ρούστικα, από τον όμιλο φίλων του ποιητή Μανόλη Αναγνωστάκη που έλκει την καταγωγή του από το χωριό αυτό του Ρεθύμνου. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι David Holton και Τασούλα Μαρκομιχελάκη, ενώ θα συντονίσει ο Αλέξης Πολίτης, πρόεδρος του ομίλου.

Αποσπάσματα του Ερωτόκριτου θα αποδώσει μουσικά ο Αλέξανδρος Αγγελάκης. Στον ίδιο χώρο θα εκτίθεται η ενότητα «Ο Μανόλης Αναγνωστάκης και η Κρήτη» από την έκθεση του Ιδρύματος της βουλής των Ελλήνων για τον Μανόλη Αναγνωστάκη. Το ραντεβού έχει δοθεί για την Κυριακή 4 Αυγούστου και ώρα 20.30 στην Πλατεία Παναγίας στα Ρούστικα. Ο Μανόλης Αναγνωστάκης ήταν Έλληνας ποιητής της πρώτης μεταπολεμικής γενιάς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News