«Η ΚΡΗΤΗ TV θυμάται…», τον Θανάση Σκορδαλό

Πολιτισμός
«Η ΚΡΗΤΗ TV θυμάται…», τον Θανάση Σκορδαλό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα μοναδικό αφιέρωμα στον αγαπημένο και αξέχαστο Κρητικό καλλιτέχνη

Δείτε από το Αρχείο της ΚΡΗΤΗ TV την εκπομπή αφιέρωμα στον Θανάση Σκορδαλό.

Στιγμές στο χρόνο, μοναδικές μουσικές εκτελέσεις, πλάνα από το πατρικό του σπίτι στο Σπήλι αλλά και οι αναμνήσεις του από την παιδική του ηλικία, φέρνουν στο προσκήνιο τις παλιές καλές στιγμές που έζησαν οι τηλεθεατές της ΚΡΗΤΗ TV πριν από 25 χρόνια.

Τριάντα χρόνια ιστορία, τριάντα χρόνια παράδοση, τριάντα χρόνια λειτουργίας του σταθμού και καταγραφής της ζωής, της κουλτούρας, της παράδοσης και του πολιτισμού του νησιού μας.

Το πολύτιμο αρχείο της ΚΡΗΤΗ ΤV περιλαμβάνει έναν πλούτο 30 ετών, καταγραφής και ανάδειξης του πολιτισμού και παροχής ποιοτικής ψυχαγωγίας.

Αυτό το πολύτιμο αρχείο έρχεται να φέρει στα σπίτια όλων των Κρητικών το νέο πρόγραμμα, καθώς «Η ΚΡΗΤΗ TV θυμάται…» όλες τις παλιές καλές στιγμές.

Παλιές μουσικές εκπομπές και εκπομπές πολιτισμού που διαφυλάσσονται στο αρχείο της ΚΡΗΤΗ TV ως σπάνια ιστορικά ντοκουμέντα, επεξεργάζονται με την πιο σύγχρονη τεχνολογία  και επιστρέφουν στις οθόνες .

«Η ΚΡΗΤΗ TV θυμάται…» είναι μια σειρά εκπομπών που θα σας ξεναγεί στον μουσικό πολιτισμό της Κρήτης παρουσιάζοντας σημαντικές  προσωπικότητες του νησιού.

Επιμέλεια: Βούλα Νεονάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News