Επιτυχημένο σεμινάριο των Gerontis Fighters

Αθλητισμός
Επιτυχημένο σεμινάριο των Gerontis Fighters

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τη συμμετοχή του δασκάλου Γιώργου Παπαδιώτη…

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο που διοργάνωσαν οι Gerontis Fighters, σε συνεργασία με το δάσκαλο Γιώργο Παπαδιώτη, με την έγκριση της Αθλητικής Ομοσπονδίας Taekwon-Do Ελλάδας. Ο κ. Παπαδιώτης, που μαθήτευσε δίπλα στον κορεάτη Kim Ung Scoll, είναι Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Ελλάδος, και έχει αναδείξει πολλούς πρωταθλητές, τόσο σε Πανελλήνιο, όσο και σε Πανευρωπαϊκό αλλά και Παγκόσμιο επίπεδο. Το σεμινάριο παρακολούθησαν πάνω από 75 αθλητές του συλλόγου, από όλη την Κρήτη-Ηράκλειο, Άγιο Νικόλαο, Μάλια, Χερσόνησο, Αγία Βαρβάρα, Γέργερη.

Σκοπός του σεμιναρίου ήταν οι συμμετέχοντες να ενημερωθούν για τους κανονισμούς αγώνων, αλλά και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σε τεχνικές τουλ και μάχης. Ο κ. Παπαδιώτης, ικανοποιημένος από τη τεχνική κατάρτιση των αθλητών, δούλεψε στη λεπτομέρεια, διορθώνοντας συγκεκριμένα σημεία, ειδικότερα στην αγωνιστική ομάδα του συλλόγου. Ο κ. Παπαδιώτης έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις αφού ανανέωσε το ραντεβού του με τους Gerontis Fighters.

Ακολούθησε γεύμα στο εστιατόριο «Πετούσης», όπου ο προπονητής και το Διοικητικό Συμβούλιο, συζήτησαν τις λεπτομέρειες για το επερχόμενο σεμινάριο. Το επόμενο διάστημα, είναι διάστημα προετοιμασίας για τους αθλητές των Gerontis Fighters αφού θα συμμετέχουν στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Ρίμινι της Ιταλίας. Εκεί, μαζί με την Εθνική Αποστολή, οι αθλητές της ομάδας θα προσπαθήσουν να σηκώσουν για άλλη μια φορά τη γαλανόλευκη σημαία ψηλά, όπως έχουν κάνει τόσες φορές στο παρελθόν, φέρνοντας την Κρήτη στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News