default-image

Με ΕΦΑΟΖ εκτός ο ΟΦΗ, με Άρη Θ. στο Λίντο το Δειλινό

Μπάσκετ
Με ΕΦΑΟΖ εκτός ο ΟΦΗ, με Άρη Θ. στο Λίντο το Δειλινό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα διεξάγεται η 8η αγωνιστική στην Γ΄μπάσκετ…

Δύσκολη αποστολή έχει η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. Η ομάδα του Βασίλη Ράλλη, που μετράει επτά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, αγωνίζεται στο Ζωγράφου με την ΕΦΑΟΖ και θέλει βέβαια να διατηρήσει το αήττητο.

Ο τεχνικός της ομάδας του ΟΦΗ κρατάει χαμηλούς τους τόνους, επισημαίνοντας ότι οι παίκτες του θα πρέπει να βλέπουν παιχνίδι με το παιχνίδι, ενώ τα πρώτα συμπεράσματα θα μπορούν να βγουν στο τέλος του πρώτου γύρου, οπότε και ο ΟΦΗ θα έχει αντιμετωπίσει στο σύνολό τους τις αντίπαλες ομάδες.

Την ίδια ώρα, το Δειλινό, που δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα, υποδέχεται τον Άρη Θήβας με στόχο το ροζ φύλλο αγώνα. Αναλυτικά το πρόγραμμα της σημερινής (17:00) αγωνιστικής: Κορωπί-ΚΑΠ, ΕΦΑΟΖ-ΟΦΗ, Μελίσσια-Ίκαρος Νέας Σμύρνης, Τριγλία-Βούρειος Χίου, Ερμής Σχηματαρίου-Καλλιθέα Ρόδου, Δειλινό-Άρης Θήβας, Έξω Παναγίτσα-Λοκρός Αταλάντης.

Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών, σήμερα πραγματοποιείται η 7η αγωνιστική, με τις δύο εκπροσώπους της Κρήτης να αγωνίζονται εντός έδρας. Η ομάδα του Ο.Α. Χανίων θα υποδεχτεί στο κλειστό του Κλαδισού τα Μελίσσια, ενώ το Αρκάδι τον Φάρο Κερατσινίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: (12:00) Ηλιούπολη-Πελασγός, (13:00) Αρκάδι-Φάρος, Πελασγός-Αγ. Παρασκευή, ΟΑΧ-Μελίσσια,(13:15) Κρόνος Αγ. Δημητρίου-ΕΦΑΟΖ, (14:30) Παναθηναϊκός-Τερψιθέα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News