Στο Final Four των Κορασίδων η Ιεράπετρα

Μπάσκετ
Στο Final Four των Κορασίδων η Ιεράπετρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Λευτέρη Στρατάκη μεταξύ των κορυφαίων της Κρήτης…

Στο Fianl Four Kορασίδων με στόχο την διεκδίκηση του πρωταθλήματος Κρήτης, μετέχει η ομάδα Κορασίδων μπάσκετ του ΑΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ . Με προπονητή τον Λευτέρη Στρατάκη τα κορίτσια θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό, με αντιπάλους το Αρκάδι, τα Χανιά και τον ΟΦΗ. 

«Για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας μας μετέχουμε σε αυτή την γιορτή του γυναίκειου μπάσκετ και με σεμνότητα ,σοβαρότητα και πίστη θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Είμαστε το αουτσάιντερ αυτού του θεσμού, όμως αφού είναι ο θεσμός των εκπλήξεων εύχομαι να είμαστε εμείς η έκπληξη και θέλουμε εκτός των άλλων με την παρουσία μας σε αυτό να δώσουμε κίνητρο σε μικρότερα κορίτσια να ασχοληθούν με το άθλημα. Εύχομαι να είναι μια γιορτή του γυναικείου μπάσκετ και του αθλητισμού», δήλωσε ο πρωτεργάτης της σπουδαίας αυτής διάκρισης ο προπονητής των Κορασίδων Λευτέρης Στρατάκης !

Η διοίκηση της ομάδας της Ιεράπετρας συγχαίρει τα κορίτσια που με αυταπάρνηση , πίστη  και πολύ δουλειά κατάφεραν να φτάσουν στα τελικά της διοργάνωσης πράγμα που μέχρι και πέρυσι φάνταζε σαν άπιαστο όνειρο !

Συγχαρητήρια αξίζουν και στην διοίκηση ενώ τα περισσότερα εύσημα ανήκουν στους πιστούς φιλάθλους –γονείς των κοριτσιών που πάντα ήταν κοντά στην ομάδα και στις καλές και στις κακές στιγμές τους και δεν σταμάτησαν λεπτό να εμψυχώνουν και να τις ενθαρρύνουν.

Η τελική φάση των Κορασίδων Κρήτης θα διεξαχθεί το διήμερο 24-25/5/2019 στα Χανιά και την συνδιοργάνωση έχει αναλάβει η ομάδα του ΟΑΧ.

1 Η ΜΕΡΑ 24/5/2019

ΚΛ. ΚΛΑΔΙΣΟΥ 16:00 - 18:00 ΟΑΧ- ΟΦΗ

ΚΛ. ΚΛΑΔΙΣΟΥ 18:00- 20:00 ΑΡΚΑΔΙ- ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

2 Η ΜΕΡΑ 25/05/2019

ΚΛ. ΚΛΑΔΙΣΟΥ 11:00 – 13:00 Μικρός τελικός

ΚΛ. ΚΛΑΔΙΣΟΥ 13:00 – 15:00 Μεγάλος τελικός

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News