Ρέθυμνο Cretan Kings: Για κομβική νίκη σωτηρίας με Πανιώνιο

Μπάσκετ
Ρέθυμνο Cretan Kings: Για κομβική νίκη σωτηρίας με Πανιώνιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Ζιάγκου θα επιδιώξει τη νίκη που θα της δώσει πλεονέκτημα απέναντι στον Πανιώνιο που έχει τον ίδιο στόχο

Μετά και τη νίκη επί του Ηρακλή, που έδωσε σημαντική βαθμολογική ώθηση στο Ρέθυμνο Cretan Kings, υπάρχει σήμερα (15:30) ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας στο "Μελίνα Μερκούρη", αφού η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου θα επιδιώξει τη νίκη που θα της δώσει πλεονέκτημα απέναντι στον Πανιώνιο που έχει τον ίδιο στόχο...

Το γεγονός ότι στην έδρα του το Ρέθυμνο μπορεί να είναι ανταγωνιστικό απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας.

«Σαφώς παίζουμε με μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με μας. Άρα αυτό σημαίνει πως η ανάγκη για τη νίκη είναι ακόμα μεγαλύτερη. Η συνταγή είναι ίδια μέσα στην έδρα μας. Παίζουμε εξαιρετικά στο "Μελίνα Μερκούρη" και αυτό οφείλεται στο ότι ο κόσμος μας κάνει να νιώθουμε πολύ καλά. Δεν υπάρχουν μυστικά. Θα μπούμε να βγάλουμε όλη την ενέργεια, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι, το οποίο μας διακρίνει μέχρι στιγμής. Νομίζω ότι σε όλη τη λίγκα έχει γίνει γνωστό ότι η έδρα μας είναι δύσκολη και με αυτή τη συνταγή θα παίξουμε για το θετικό αποτέλεσμα, που το χρειαζόμαστε πολύ για τη συνέχεια», τονίζει ο Σταύρος Μυκονιάτης και συνεχίζει: «Έχουμε κάνει ήδη ένα πολύ μεγάλο βήμα για την επίτευξη του στόχου μας, το οποίο θα μετατραπεί σε άλμα αν πάρουμε και αυτό το "δίποντο". Από 'κει και πέρα θα κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να εξασφαλίσουμε την παραμονή και ό,τι ήθελε προκύψει στη συνέχεια».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής στην Basket League:

Σήμερα: 15:30 Ήφαιστος-Λαύριο, Κολοσσός-Προμηθέας, Ρέθυμνο-Πανιώνιος, Ηρακλής-Λάρισα, 17:45 Περιστέρι-ΑΕΚ.

Αύριο: 19:00 Ιωνικός Νικαίας-Άρης.

Δευτέρα: 19:30 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.

Η βαθμολογία:

  1. Παναθηναϊκός 30
  2. ΑΕΚ 28
  3. Προμηθέας 27
  4. Περιστέρι 27
  5. Ήφαιστος 25
  6. Λαύριο 24
  7. Ρέθυμνο 23
  8. Ιωνικός Ν. 23
  9. Πανιώνιος 22
  10. Ηρακλής 22
  11. Λάρισα 22
  12. Κολοσσός 21
  13. ΠΑΟΚ 21
  14. Άρης 21
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News