Δυνατές παρουσίες στο Τυμπάκι

Ποδόσφαιρο
Δυνατές παρουσίες στο Τυμπάκι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρωμα εκλογών και ποδοσφαίρου στα επινίκια του δημοτικού συμβούλου Φαιστού, Βαγγέλη Νεονάκη

Λίγες ημέρες μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές και το θρίαμβο της παράταξης του Γρηγόρη Νικολιδάκη στο δήμο Φαιστού, ήρθε η ώρα για τα επινίκια, με τον νεοεκλεγέντα δημοτικό σύμβουλο Βαγγέλη Νεονάκη να ετοιμάζει ένα πλούσιο τραπέζι για τους φίλους του και τους συνυποψήφιους του στην παράταξη.

Βέβαια το τραπέζι στο Τυμπάκι είχε δυνατές παρουσίες και άρωμα εκλογών, τόσο των αυτοδιοικητικών που πέρασαν όσο και των βουλευτικών που έρχονται αλλά και έντονο άρωμα ποδοσφαίρου!

Στη φωτογραφία διακρίνονται από δεξιά ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης και ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου, ο οποίος ετοιμάζει το ντεμπούτο του στον πολιτικό στίβο, ως υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ. Δίπλα είναι ο Α’ αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ και ξάδερφος του οικοδεσπότη, Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης, ο γιατρός Γιώργος Αυγενάκης, ο οικοδεσπότης Βαγγέλης Νεονάκης και ο νεοεκλεγείς επίσης δημοτικός σύμβουλος Φαιστού, Γρηγόρης Ανδριγιαννάκης. Κάτω αριστερά ο θριαμβευτής δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης δίπλα στον Γιάννη Φασομυτάκη, που επιβεβαίωσε την κυριαρχία του ως υποψήφιος αφού ήταν ο πρώτος σε σταυρούς και επανέρχεται δυναμικά στο δημοτικό συμβούλιο Φαιστού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News