default-image

Με Κατσουράνη στο Ρέθυμνο η Εθνική μίνι ποδοσφαίρου

Ποδόσφαιρο
Με Κατσουράνη στο Ρέθυμνο η Εθνική μίνι ποδοσφαίρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενισχύει την προσπάθεια της ομάδας και της δίνει άρωμα 2004...

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική μας το 2004, Κώστας Κατσουράνης θα ενισχύσει αυτή την ελληνική ομάδα μίνι ποδοσφαίρου κατά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του αθλήματος, το οποίο θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 40 χωρών στο Ρέθυμνο Κρήτης από τις 12 έως τις 20 Οκτωβρίου.

Ο έμπειρος άσος προπονείται ήδη με την ομάδα, προσθέτοντας ποιότητα και εμπειρία στο ελληνικό ρόστερ, στην πορεία του με στόχο την κορυφή του κόσμου. Ο τεχνικός της ομάδας Αντρέας Ντρένοβα τρίβει ήδη τα χέρια του γι’ αυτήν τη σπουδαία προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, με τον «Κατσούρ» να δηλώνει ενθουσιασμένος για την προοπτική να παίξει και πάλι αγωνιστικά μπροστά σε χιλιάδες Έλληνες!

Εν αναμονή της κλήρωσης των ομίλων, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 27 Αυγούστου, η ελληνική ομάδα ισχυροποιείται σημαντικά και στοχεύει πλέον ψηλά!

Την ελληνική φανέλα για το SOCCA World Cup σχεδίασε αποκλειστικά η Umbro, με ειδικό σχέδιο που κλέβει τις εντυπώσεις και αναμένεται να γίνει περιζήτητη κατά τη διάρκεια των αγώνων!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News