Ο Γιούχτας στις Αρχάνες, ο ΠΟΑ στο Μαρτινέγκο

Ποδόσφαιρο
Ο Γιούχτας στις Αρχάνες, ο ΠΟΑ στο Μαρτινέγκο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τη νίκη του ΟΦΙ με 2-0 επί του Αμπελακιακού άνοιξε χθες η 12η αγωνιστική στον 5ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής και συνεχίζεται σήμερα, με όλα τα παιχνίδια να γίνονται σε κρητικά γήπεδα.

Στις Αρχάνες ο Γιούχτας, χωρίς το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο Πειραιά ενώ ο ΠΟΑ θα είναι γηπεδούχος στο Μαρτινέγκο με τη Νεάπολη, λόγω των έργων στο Ατσαλένιο. Μάλιστα το ΠΟΑ-Νεάπολη θα ξεκινήσει στις 15:30 αφού νωρίτερα υπάρχει στο ίδιο γήπεδο αγώνας των γυναικών του Εργοτέλη. Αρκετές είναι οι απουσίες για το Μ.Σκύβαλο με τους τραυματίες Μαζιώτη, Χατζηανδρέου και τους τιμωρημένους Καρλίτο και Παπαδομιχελάκη να μην είναι στην διάθεσή του.

Στο ΔΑΚ Γάλλου η Επισκοπή θα φιλοξενήσει τον Εθνικό ενώ δύο σπουδαία παιχνίδι θα γίνουν στα Χανιά, με το ΣΥΝΚΑ κόντρα στο Κερατσίνι και την Παλαιόχωρα απέναντι στον Εθνικό.  Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές στον 5ο Όμιλο έχουν ως εξής:

ΟΦ Ιεράπετρας-Αμπελακιακός 2-0

Σήμερα (15:00)

*Γιούχτας-Ατρόμητος Πειραιά (γηπ. Αρχανών): Ταμπουρατζής (Λασιθίου), Φραγκιαδάκης - Καφεσάκης (Λασιθίου), παρ: Χατζηδάκης (Χανίων)

*ΣΥΝΚΑ-Κερατσίνι (γηπ. Μουρνιών): Βισκαδούρος (Ηρακλείου), Ελευθεράκης - Δρακουλάκης (Ηρακλείου), παρ: Χριστοδουλάκης (Ρεθύμνου)

*Παλαιόχωρα-Εθνικός (γηπ. Καντάνου): Πατεμτζής (Ηρακλείου), Μαυραντωνάκης  Αντ. - Δασκαλάκης (Ηρακλείου), παρ: Παπαδάκης (Λασιθίου)

*Επισκοπή-Ιωνικός (ΔΑΚ Γάλλου): Μανδαλενάκης (Ηρακλείου), Γαρεφαλάκης - Ι. Δασκαλάκης (Ηρακλείου), παρ: Βασσάλος (Χανίων)

Σήμερα (15:30)

*ΠΟΑ-Νεάπολη (γηπ. Εργοτέλη): Γεωργόπουλος (Χανίων), Μαυρεδάκης - Τσιλίκας (Χανίων), παρ: Χατζημπεκιάρης (Ρεθύμνου)

Ρεπό: Προοδευτική

Η βαθμολογία

1.ΟΦ Ιεράπετρας      27*

2.Εθνικός      23

3.Γιούχτας      18

4.ΑΟ Επισκοπής      18

5.Κερατσίνι      15

6.Αμπελακιακός       14*

7.ΠΟΑ      13

8.Ιωνικός      13

9.ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ      11

10.Παλαιόχωρα      10

11.Προοδευτική      10

12.Ατρόμητος Πειραιά      6

13.ΑΕ Νεάπολης      4

*OΦΙ-Αμπελακιακός αγωνίστηκαν χθες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News