Με Βαρούχα στο Κερατσίνι, βλέπει και Κοντογιάννη o Γιούχτας

Ποδόσφαιρο
Με Βαρούχα στο Κερατσίνι, βλέπει και Κοντογιάννη o Γιούχτας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι μεταγραφικές αναζητήσεις δεν σταματούν για τους Αρχανιώτες

Με ένα νέο πρόσωπο στην αποστολή θα ταξιδέψει το Σάββατο με προορισμό τον Πειραιά ο Γιούχτας, καθώς την Κυριακή θα δώσει το πρώτο του παιχνίδι για το 2019, παίζοντας στην δύσκολη έδρα του Κερατσινίου με την ομώνυμη ομάδα.

Στην διάθεση του Μηνά Πίτσου θα βρίσκεται ο Στέφανος Βαρούχας, με τον οποίο υπήρξε πλήρης συμφωνία και το μόνο που απομένει είναι η επικύρωση του δελτίου του από την ΕΠΟ, ώστε να μπορεί να αγωνιστεί με την πράσινη φανέλα. Ο Βαρούχας μετά την αποχώρησή του από την Λευκίμμη Κέρκυρας και την επιστροφή του στο Ηράκλειο, ήρθε σε επαφή με τον Γιούχτα και ξεκίνησε προπονήσεις ενώ συμμετείχε και στο τουρνουά που διοργάνωσε την προηγούμενη Παρασκευή η Δαμάστα στο «Γεντί Κουλέ».

Οι μεταγραφικές αναζητήσεις δεν σταματούν για τους Αρχανιώτες, με τη διοίκηση να παρακολουθεί την περίπτωση του Γιώργου Κοντογιάννη, ο οποίος είναι πιθανό και εκείνος να αποτελέσει παρελθόν από τον Ηρόδοτο. Λόγω του ότι πάντως ανήκει στην ΠΑΕ ΟΦΗ και στον Ηρόδοτο αγωνιζόταν ως δανεικός, ο ΟΦΗ έχει τον τελευταίο λόγο για το αν παραχωρηθεί εκ νέου και σε ποια ομάδα θα πάει.

Αναφορικά με το προσεχές παιχνίδι, οι προπονήσεις για τους παίκτες του Μηνά Πίτσου γίνονται στην Ελιά λόγω έργων που γίνονται στο γήπεδο των Αρχανών. Επίσης έγινε γνωστή η τιμωρία του Κουσίδη για την αποβολή του στο τελευταίο παιχνίδι του 2018 με τον Ατρόμητο και τελικά είναι ποινή τεσσάρων αγωνιστικών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News