Ο Αλιάγας διαιτητής στο κρίσιμο ματς ΠΟΑ-Εθνικός

Ποδόσφαιρο
Ο Αλιάγας διαιτητής στο κρίσιμο ματς ΠΟΑ-Εθνικός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είχε διευθύνει πρόσφατα και το κρητικό ντέρμπι του ΟΦΙ με τον Γιούχτα

Μεγάλο παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή στο Μαρτινέγκο ανάμεσα στον ΠΟΑ και τον Εθνικό, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να προέρχεται εκτός Κρήτης.

Πρόκειται για τον Αλιάγα της Ένωσης Δυτικής Αττικής, ο οποίος πρόσφατα είχε διευθύνει και το κρητικό ντέρμπι του ΟΦΙ με τον Γιούχτα. Οι βοηθοί διαιτητές είναι από τα Χανιά και συγκεκριμένα ο Αναστασάκης με την Κομισοπούλου.

Στη λασιθιώτικη μονομαχία του ΟΦΙ με τη Νεάπολη διαιτητής ορίστηκε ο Γιώργος Πατεμτζής της ΕΠΣ Ηρακλείου. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές για την 19η αγωνιστική:

Κυριακή 17/02 (15:00)

*ΠΟΑ- Εθνικός (γηπ. Μαρτινέγκο): Αλιάγας (Δυτικής Αττικής), Αναστασάκης, Κομισοπούλου (Χανίων), παρ: Παπαδάκης (Λασιθίου).

*Ατρόμητος- Επισκοπή (γηπ. Μελισσουργού): Σφέτσιας (Σάμου), Ισσά, Καραγεώργος (Αθηνών), παρ: Κατσαδήμας (Αν.Αττικής).

*Παλαιόχωρα- Ιωνικός (γηπ. Καντάνου): Τσουκαλάς, Δόσης (Αθηνών), Σκούτας (Χαλκιδικής), παρ: Μαστορίδης (Ηρακλείου).

*Ο.Φ. Ιεράπετρας- Νεάπολη (γηπ. Βουζουνεράκειο): Πατεμτζής, Σφακιανάκης, Τσαμπουράκης (Ηρακλείου), παρ: Πνευματικάκης (Λασιθίου)

*ΣΥΝΚΑ- Αμπελακιακός (γηπ. Μουρνιών): Ταμπουρατζής (Λασιθίου), Καλυβιανάκης, Βαρβαντάκης (Ρεθύμνου), παρ: Κουράκης (Ηρακλείου)

*Προοδευτική- Κερατσίνι (γηπ. Προοδευτικής): Κακουλίδης (Θράκης), Καραγιαννίδης, Τζήκας (Αθηνών), παρ: Κασκαντήρη (Δυτ.Αττικής)

*Ρεπό: Γιούχτας

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News