Έχει ντέρμπι σήμερα στο Ατσαλένιο

Ποδόσφαιρο
Έχει ντέρμπι σήμερα στο Ατσαλένιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΟΑ – Ηρόδοτος για την Γ΄Εθνική…

Ένα μεγάλο παιχνίδι περιλαμβάνει η 8η αγωνιστική στον κρητικό όμιλο της Γ' Εθνικής. Το ντέρμπι του Ηρακλείου ανάμεσα στον ΠΟΑ και τον Ηρόδοτο "μαγνητίζει" τα βλέμματα, ενώ ενδιαφέρον έχουν φυσικά και τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Στο Ατσαλένιο, οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Από τη μια ο ΠΟΑ για να "ξεκολλήσει" από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, κι από την άλλη ο Ηρόδοτος που προσπαθεί να επιστρέψει στην κορυφή.

Έτσι, αμφότεροι είναι αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα για την επίτευξη του στόχου.

Σημαντικό ματς και για τον Γιούχτα, που θα υποδεχτεί στις Αρχάνες τον Πανακρωτηριακό. Η ομάδα του Μηνά Πίτσου θέλει τη νίκη για να "σκαρφαλώσει" στην πρώτη 3άδα, καθώς αν τα καταφέρει θα... προσπεράσει τον ΑΟΑΝ που έχει ρεπό αυτή την εβδομάδα.

Ο Πόρος από την άλλη αντιμετωπίζει τον Ρεθυμνιακό εκτός έδρας, σε ένα παιχνίδι που έχει χαρακτήρα "τελικού". Στο ντεμπούτο του Μανόλη Σουτζή στην τεχνική ηγεσία, μοναδικός στόχος είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών, προκειμένου να μειωθεί η διαφορά από τις ομάδες που προπορεύονται.

Τέλος, η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Επισκοπή έχει εκτός έδρας δοκιμασία με αντίπαλο το ΣΥΝΚΑ. Η ομάδα του Βέλιτς καλείται να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί, ενώ οι Χανιώτες από την άλλη έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση μετά το διπλό επί του Ηροδότου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 8ης αγωνιστικής:

Σήμερα (15:00)

ΠΟΑ-Ηρόδοτος (γήπ. ΠΟΑ): Μανδαλενάκης, Γαρεφαλάκης Στ., Τσαμπουράκης (Ηρακλείου), παρ. Βασσάλος (Χανίων).

Γιούχτας-Πανακρωτηριακός (γήπ. Αρχανών): Σταυρουλάκης, Δασκαλομαρκάκης, Βασίλογλου (Ρεθύμνου), παρ. Πνευματικάκης (Λασιθίου).

Ρεθυμνιακός-Πόρος (γήπ. Σοχώρας): Γεωργόπουλος, Μαυρεδάκης, Μαρκετάκης (Χανίων), παρ. Λιάγκος (Λασιθίου).

ΣΥΝΚΑ-Επισκοπή (γήπ. Μουρνιών): Ταμπουρατζής (Λασιθίου), Σκούτας (Χαλκιδικής), Καφεσάκης (Λασιθίου), παρ. Φουκάκης (Ηρακλείου).

Ρεπό: ΑΟΑΝ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Επισκοπή 16

2. Ηρόδοτος 15

3. ΑΟΑΝ 9

4. Γιούχτας 8

5. Ρεθυμνιακός 7

6. Πανακρωτηριακός 7

7. ΣΥΝΚΑ 7

8. ΠΟΑ 7

9. Πόρος 2

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News