Γιάννης Παπαδάκης: Από το Μαρτινέγκο στην Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής!

Ποδόσφαιρο
Γιάννης Παπαδάκης: Από το Μαρτινέγκο στην Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ομάδα της Γ’ Εθνικής στην Βόρεια Ελλάδα συνεχίζει ο πρώην παίκτης του Εργοτέλη

Κάτοικος Θεσσαλονίκης είναι εδώ και λίγες εβδομάδες ο Γιάννης Παπαδάκης και παράλληλα ξεδιπλώνει το ποδοσφαιρικό του ταλέντο στην Βόρεια Ελλάδα, αποτελώντας μεταγραφικό απόκτημα της Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής!

Ο 18χρονος επιθετικός ήταν μέχρι και το προηγούμενο καλοκαίρι βασικό στέλεχος των τμημάτων υποδομών του Εργοτέλη (Κανάρια, Νέοι, Κ19) και αγωνίστηκε κατά το παρελθόν στις Μικτές Ομάδες της ΕΠΣΗ, φτάνοντας ως τον τελικό το 2017 με το συγκρότημα των Νέων.

Πλέον ανήκει στην νεοφώτιστη ομάδα της Χαλκιδικής, που αγωνίζεται στον δεύτερο όμιλο της Γ’ Εθνικής και διανύει πολύ καλή πορεία.

Η απόφαση του Γιάννη Παπαδάκη να μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη, προέκυψε  από την εισαγωγή του στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Φυσικής Αγωγής. Μάλιστα, οι επιδόσεις του στις πανελλήνιες (17217 μόρια) αποδεικνύουν περίτρανα ότι αθλητισμός μπορεί και να συνδέεται αναπόσπαστα θετικά  με το σχολείο!

Η Καλλικράτεια είναι ομάδα που έχει ένα πολύ καλό προπονητικό τιμ (κόουτς ο Δημήτρης Κάλφας), ένα πολύ καλό ρόστερ, με παιδιά που αγαπούν το ποδόσφαιρο και με βασικό στόχο να φέρει τις οικογένειες στα γήπεδα. Το καλοκαίρι που πέρασε, ο Γιάννης Παπαδάκης έκανε προετοιμασία με την πρώτη ομάδα του Εργοτέλη αλλά η προτεραιότητα των σπουδών, τον οδήγησε στην μεταγραφή του.

Στην απόφαση αυτή ο Εργοτέλης συναίνεσε θετικά, σεβόμενος την επιθυμία του παίκτη. Την επαφή με την ομάδα την έκανε ο προπονητής Χατζηδιαμαντής Γιώργος, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για τον παίκτη όσο και για το σωματείο που προέρχεται.

Στη φωτογραφία ο Γιάννης είναι με τον πρόεδρο της Καλλικράτειας Απόστολο Καραπαναγιώτη. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News