Ισοπαλία 2-2 στο Ηρόδοτος-Επισκοπή, τεσσάρα ο Γιούχτας

Ποδόσφαιρο
Ισοπαλία 2-2 στο Ηρόδοτος-Επισκοπή, τεσσάρα ο Γιούχτας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έβγαλε ψυχή στο ντέρμπι ο Ηρόδοτος, παρότι έχανε 0-2 νωρίς, έσωσε το βαθμό και θα μπορούσε να κάνει και μια επική ανατροπή

Σπουδαίο παιχνίδι έγινε σήμερα στη Νέα Αλικαρνασσό, με τον Ηρόδοτο και την Επισκοπή να αναδεικνύονται ισόπαλοι 2-2, στο ντέρμπι κορυφής που δέσποζε στην 9η αγωνιστική, με την οποία ολοκληρώθηκε ο α’ γύρος στον κρητικό όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Η Επισκοπή προηγήθηκε νωρίς 0-2 αλλά ο Ηρόδοτος έβγαλε ψυχή στο β’ ημίχρονο, με τέρματα των Κοντογιάννη και Τσακάνι ισοφάρισε γρήγορα 2-2 και είχε τη μεγάλη ευκαιρία στο τέλος με τον Βακράκο για να κάνει μια επική ανατροπή.

Με βάση την εικόνα του α’ ημιχρόνου, το ματς μπορεί να θεωρηθεί και ως χαμένη ευκαιρία για την Επισκοπή να εξασφαλίσει ένα μεγάλο τρίποντο, να πάει στο +7 στην κορυφή και να γίνει το απόλυτο αφεντικό. Διατηρεί πάντως το +4 από τον Ηρόδοτο και έχει το προβάδισμα, με την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού να παραμένει στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης.

Από τα υπόλοιπα αποτελέσματα, ξεχώρισε το εμφατικό 1-4 του Γιούχτα στη Σοχώρα επί του Ρεθυμνιακού, αποτέλεσμα που διατηρεί μέσα στην πρώτη τριάδα την ομάδα του Μηνά Πίτσου. Ο Πόρος γνώρισε άλλη μια ήττα με γκολ στα τελευταία λεπτά με 0-1 από τον ΑΟΑΝ και η συνέχεια έγινε ακόμα πιο δύσκολη ενώ οι Αγιονικολιώτες από την πλευρά τους βλέπουν ξεκάθαρα τα πλέι οφ. Στο χανιώτικο ντέρμπι στα Καθιανά, ο Πανακρωτηριακός με γκολ του Βουρβαχάκη επικράτησε με 1-0 του ΣΥΝΚΑ.

Αναλυτικά η εικόνα στον 8ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής:

Αποτελέσματα (9η)

Πόρος-ΑΟΑΝ     0-1

Πανακρωτηριακός-ΣΥΝΚΑ 1-0

Ρεθυμνιακός-Γιούχτας 1-4

Ηρόδοτος-Επισκοπή 2-2

Ρεπό: ΠΟΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.Επισκοπή         20

2.Ηρόδοτος        16

3.Γιούχτας           14

4.ΑΟΑΝ                12

5.ΠΟΑ   10

6.Ρεθυμνιακός  10

7.Πανακρωτηριακός      10

8.ΣΥΝΚΑ               7

9.Πόρος               2

Η επόμενη (10η)

Επισκοπή-ΠΟΑ

ΑΟΑΝ-Γιούχτας

ΣΥΝΚΑ-Ρεθυμνιακός

Ρεπό: Πόρος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News