Γ’ Εθνική: Οι διαιτητές της τελευταίας αγωνιστικής

Ποδόσφαιρο
Γ’ Εθνική: Οι διαιτητές της τελευταίας αγωνιστικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φινάλε στην κανονική περίοδο για τον κρητικό όμιλο με την 18η αγωνιστική

Το πρωτάθλημα εξπρές στον κρητικό όμιλο της Γ’ Εθνικής ολοκληρώνεται την Κυριακή αναφορικά με την κανονική περίοδο και θα ακολουθήσουν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ.

Οι ομάδες έχουν ξεκαθαρίσει, με τον Πανακρωτηριακό να μπαίνει στην τετράδα μαζί με Επισκοπή, Γιούχτα και Ηρόδοτο ενώ οι υπόλοιπες πέντε ομάδες θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στα πλέι άουτ, αλλά η 18η αγωνιστική έχει σπουδαίο ενδιαφέρον αναφορικά με τις βαθμολογικές διαφορές. Άλλωστε άπαντες θα συνεχίσουν με τους βαθμούς που συγκέντρωσαν στην κανονική περίοδο.

Σήμερα η ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοίνωσε τους διαιτητές των αγώνων, με τον Τζάμο (Καστοριάς) να ορίζεται στο Επισκοπή-Ηρόδοτος ενώ ο Κουκουράκης (Χανίων) θα διευθύνει την αναμέτρηση του Γιούχτα στις Αρχάνες με τον Ρεθυμνιακό. Στις Αρχάνες θα παίξουν ΑΟΑΝ-Πόρος, δύο ομάδες που θα ξανασυναντηθούν και στα πλέι άουτ, με διαιτητή τον Τρίγκα (Χανίων) ενώ στην τοπική μονομαχία στα Χανιά ανάμεσα σε ΣΥΝΚΑ και Πανακρωτηριακό διαιτητής θα είναι ο Ηρακλειώτης Βασάκης. Ρεπό την τελευταία αγωνιστική έχει ο ΠΟΑ και θα περιμένει τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Aναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 18ης αγωνιστικής είναι:

Κυριακή 26/01 (15:00)

*ΑΟΑΝ-Πόρος (γηπ. Αγ. Νικολάου): Τρίγκας (Χανίων), Λιοδάκης, Βασίλογλου (Ρεθύμνου), παρ: Παπαδάκης (Λασιθίου).

*ΣΥΝΚΑ-Πανακρωτηριακός (γηπ. Μουρνιών): Βασάκης, Γαρεφαλάκης Στ., Μαυρανταωνάκης Α. (Ηρακλείου), παρ: Χατζηδάκης (Χανίων).

*Γιούχτας-Ρεθυμνιακός (γηπ. Αρχανών): Κουκουράκης (Χανίων), Φραγκιαδάκης (Λασιθίου), Κολοκοτρώνης (Χανίων), παρ: Μαστορίδης (Ηρακλείου).

*Επισκοπή-Ηρόδοτος (ΔΑΚ Γάλλου): Τζάμος (Καστοριάς), Μαυρεδάκης, Μαρκετάκης (Χανίων), παρ: Χριστοδουλάκης (Ρεθύμνου).

Ρεπό: ΠΟΑ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News