«3 στα 3» για τον Εργοτέλη, με διπλό στην έδρα της Σπάρτης (0-2)

Ποδόσφαιρο
«3 στα 3» για τον Εργοτέλη, με διπλό στην έδρα της Σπάρτης (0-2)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το απόλυτο νικών συνεχίζει ο Εργοτέλης μετά την 3η αγωνιστική στην Football League, καθώς επικράτησε 0-2 της Σπάρτης εκτός έδρας.

Η ομάδα του Ηρακλείου είχε ουσία στο παιχνίδι και δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης της υπεροχής του, παρότι οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας σε κάποια σημεία του αγώνα.

Το συγκρότημα του Νίκκι Παπαβασιλείου κέρδισε πέναλτι στο 20' λεπτό στο χέρι του Κωνσταντινόπουλου και ο Τσέλιος ευστόχησε από τα 11 βήματα για το 0-1. 

Στην επανάληψη, οι "κιτρινόμαυροι" δεν απειλήθηκαν, παρά την προσπάθεια της Σπάρτης να πιέσει και στο 75' ο Μπουρσέλης "κλείδωσε" τη νίκη με απευθείας εκτέλεση φάουλ, διαμορφώνοντας το τελικό 0-2. 

Στο 89' ο Έφορντ είχε σημαντική ευκαιρία για ένα ακόμη τέρμα, όμως σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. 

ΣΠΑΡΤΗ (Αντρέι Τσερνίσοφ): Σταματόπουλος, Κοζάκης, Κολτσίδας, Βλάχος, Φραγκούλης, Τιεντσέ, Στογιάνοβιτς, Καψάσκης, Καινούργιος (65’ Βλαχομήτρος), Κωνσταντινόπουλος (80’ Σαραντόπουλος), Μαντζίρης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Μαζουλουξής, Γιακούμπου, Μπουτσάκης (70’ Μπουρσέλης), Μπάτζιος, Μπρους, Τσέλιος, Λαμπάκης (86’ Οικονόμου), Ιατρούδης, Έφορντ, Κουατένγκ (46’ Καπνίδης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News