Πρόκριση Εργοτέλη στο Κύπελλο, 0-2 στο Αιγάλεω

Ποδόσφαιρο
Πρόκριση Εργοτέλη στο Κύπελλο, 0-2 στο Αιγάλεω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιτυχημένο το επίσημο φετινό ντεμπούτο για τους «κιτρινόμαυρους»

Με την πρόκριση στις αποσκευές του έφυγε από το Αιγάλεω ο Εργοτέλης! Στον αγώνα που έδωσε σήμερα για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας επικράτησε με 0-2 των γηπεδούχων και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. 

Μπαράτα και Μπουτσάκης σκόραραν για τους γηπεδούχους, με χαρακτηριστικό μάλιστα ότι και οι δύο είχαν περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι. Αποκλείστηκαν τα Χανιά που γνώρισαν την ήττα με 2-0 στην Καβάλα.

Το αρνητικό πάντως για τους «κιτρινόμαυρους» είναι ότι στο 22’ τραυματίστηκε σοβαρά ο Κουατένγκ με εξάρθρωση ωμοπλάτης και τη θέση του πήρε ο Μπαράτα, ο οποίος βέβαια σημείωσε το πρώτο γκολ.

Στο α’ ημίχρονο το Αιγάλεω είχε περισσότερο ενθουσιασμό στο παιχνίδι του και απείλησε με τους Λάμπρου και Ροτζέριο, με τον Εργοτέλη να ανεβάζει την απόδοσή του στην επανάληψη, να δημιουργεί ευκαιρίες και να φτάνει στα γκολ της πρόκρισης.

Το 0-1 ήρθε στο 72’ μετά από ασίστ του Ροβίθη και πλασέ του Μπαράτα σε κενή εστία ενώ στο 79’ ο Μπουρσέλης με δυνατό σουτ πέτυχε το 0-2, «κλειδώνοντας» την πρόκριση

ΑΙΓΑΛΕΩ (Πέτρος Δημητρίου): Σικαλιάς, Σπυρόπουλος, Γκότοβος, Παπανικόλας, Συριόπουλος, Λάμπρου, Μπαξεβάνος, Σταματάκης, Πετρόπουλος (62’ Ντιατά), Ροτζέριο, Χατζηιωαννίδης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Έφορντ, Σπίριακ, Ιατρούδης, Μπούσης, Μπάτζιος, Κουατένγκ (20’ Μπαράτα), Μπουτσάκης (69’ Μπουρσέλης), Προβυδάκης, Μπρους, Τσέλιος (70’ Ροβίθης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News