Ήττα για Κ17 ΟΦΗ, χάθηκε πέναλτι στο 92’!

ΟΦΗ
Ήττα για Κ17 ΟΦΗ, χάθηκε πέναλτι στο 92’!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πρώτο της φετινό παιχνίδι στο ΒΑΚ, η Κ17 του ΟΦΗ ηττήθηκε με 1-2 από τον Αστέρα Τρίπολης, σε ένα παιχνίδι με εξέλιξη θρίλερ στα τελευταία λεπτά!

Στο α’ ημίχρονο το 0-0 παρέμεινε, σε ένα ματς γενικά ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να έχουν από μια μεγάλη ευκαιρία. Αρχικά ο ΟΦΗ με τον Γαϊτάνη και στη συνέχεια ο Αστέρας με τον Αντωνάκη, με τον Μακατουνάκη να αποκρούει εξ’ επαφής.

Η επανάληψη ξεκίνησε με γκολ για τους φιλοξενούμενους με σκόρερ τον Μιχόπουλο. Στη συνέχεια ο ΟΦΗ ανέβασε την απόδοσή του, απείλησε με Μαμουλάκη και Νικηφόρο και κόντρα στη ροή του ματς, δέχτηκε το 0-2 από τον Γουσέτη στο 73’.

Στο 90’ ο Μαμουλάκης με κεφαλιά μείωσε 2-1 και στο 92’ κέρδισε πέναλτι, αναλαμβάνοντας την εκτέλεση αλλά ο τερματοφύλακας Καραχάλιος απέκρουσε τη μπάλα και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Μανιουδάκης.

Κ17 ΟΦΗ: Μακατουνάκης, Σημαιάκης, Γαϊτάνης, Κλειδής (63’ Σμπώκος), Μανιουδάκης, Γκλεζάκος (72’ Καφούσης), Μπέκου (55’ Πακιουφάκης), Ροδίτης, Μαμουλάκης, Νικηφόρος, Παπαδάκης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.: Καραχάλιος, Δούρος, Χριστόπουλος (87' Ξεπαπαδάκης), Γκίκας, Αλέμης (56' Διονυσόπουλος), Προύντζος (82' Τζιούμης), Dervishi (76' Τσιράκης), Ανανιάδης (75' Αδαμόπουλος), Αντωνάκης, Μιχόπουλος, Γουσέτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News