Αγοράζει τον Φερέιρα ο ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Αγοράζει τον Φερέιρα ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα θα πληρώσει την οψιόν του παίκτη για να τον αποκτήσει…

Μπορεί ο Φελίπε Φερέιρα Σόουζα να συστήθηκε στον κόσμο του ΟΦΗ όταν τον περασμένο Φεβρουάριο έκανε την εμφάνιση του μαζί με τους Χάιμε Βέρα και Αλεσάντρο Ίσις στο Ηράκλειο, ωστόσο ο 20χρονος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής κερδίζει τις εντυπώσεις...

Ο Βέρα τον γνώριζε από την προηγούμενη ομάδα την Κουρίκο Ουνίδο και αποφάσισε να τον πάρει μαζί του στην Ελλάδα, παρά το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής δεν είχε αγωνιστεί ποτέ σε επαγγελματικό επίπεδο.

Συν τω χρόνω, ο 20χρονος ποδοσφαιριστής εξελίσσεται σε βασικό γρανάζι της κρητικής μηχανής και συγχρόνως, φαίνεται να αποκτά και θαυμαστές εκτός Ηρακλείου.

Η εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και τα τρεξίματα που βγάζει στο χορτάρι, αποτελούν χαρακτηριστικά που δεν τα συναντά κανείς εύκολα σε ποδοσφαιριστές της δικής του ηλικίας στα ελληνικά γήπεδα.

Στον ΟΦΗ κάνουν λόγο για ένα «ακατέργαστο διαμάντι» κι έναν ποδοσφαιριστή που διαθέτει τεράστιες δυνατότητες εξέλιξης.

Και για αυτό άλλωστε έχουν ήδη αποφασίσει να καλύψουν την οψιόν αγοράς του που κυμαίνεται κάτω από τις 100.000 ευρώ και να τον «δέσουν» στο Ηράκλειο για τα επόμενα χρόνια, προχωρώντας στην απόκτηση των δικαιωμάτων του από την Κουρίκο Ουνίδο.

Ο ΟΦΗ έχει σκοπό να επενδύσει στο «πουλέν» του Βέρα, ο οποίος τον πίστεψε και τον έφερε στην Ελλάδα και ασφαλώς δεν είναι τυχαίο πως προβλέπει πως θα κάνει μια σπουδαία καριέρα.

Για αυτό και στο Ηράκλειο θα βάλουν μπροστά για την ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του, προκειμένου συν τοις άλλοις να έχουν και...ήσυχο το κεφάλι τους.

Πηγή: sdna.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News