Μαυροντύνεται ο Κρουσώνας για το χαμό του Κουτσογιάννη…

Ποδόσφαιρο
Μαυροντύνεται ο Κρουσώνας για το χαμό του Κουτσογιάννη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανήμερα της εορτής της Αγίας Ειρήνης και ο Κρουσώνας δεν θα βάλει τα γιορτινά του αλλά αντίθετα μαυροντύνεται για το θάνατο του Αντώνη Κουτσογιαννάκη, του αγαπημένου Κουτσογιάννη του ΠΑΟΚ και της τοπικής κοινωνίας, όπως όλοι τον γνώριζαν…

Τα ξημερώματα έφυγε από τη ζωή ο άνθρωπος που είχε αφιερώσει τη ζωή του στην ομάδα του ΠΑΟΚ, αποτελώντας ιδρυτικό στέλεχος, ποδοσφαιριστής για πολλά χρόνια και τις τελευταίες δεκαετίες συμμετέχοντας σε αυτήν σε πολλές παραγοντικές θέσεις. Του είχε απονεμηθεί ο τιμητικός τίτλος του επίτιμου προέδρου, με τη διοίκηση του σωματείου να τον τιμά σε πρόσφατη εκδήλωσή της, προσφέροντάς του μία φανέλα της ομάδας με το όνομά του.

Τους τελευταίους μήνες έδινε γενναία τη μάχη του με την επάρατη νόσο ενώ μετά το Πάσχα νοσηλευόταν στο ΠΑΓΝΗ, εκεί όπου άφησε την τελευταία του πνοή. Όπως ανακοίνωσε η οικογένεια του εκλιπόντος, η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στις 11 το πρωί της Κυριακής στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στον Κρουσώνα.

Ο Κουτσογιάννης ήταν ο πιο ένθερμος οπαδός του ΠΑΟΚ με την αγάπη του για την ομάδα του τόπου του να είναι παθολογική. Είχε ηγετική παρουσία μάλιστα τα τελευταία χρόνια και την τριετία που ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική, κάνοντας φίλους σε πολλές ομάδες εκτός Κρήτης ενώ πάντα ο ίδιος πρόσεχε για την άριστη φιλοξενία των αποστολών που πήγαιναν στον Κρουσώνα.

Ο χαμός του προκαλεί θλίψη στο τοπικό ποδόσφαιρο του Ηρακλείου, καθώς άπαντες γνώριζαν τον Κουτσογιάννη, αφού η παρουσία του ήταν άρρηκτα συνδεδεμένη με τον ΠΑΟΚ.

Για το θάνατο του Αντώνη Κουτσογιαννάκη εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και το σωματείο του ΠΑΟΚ. Ο Θεός να τον αναπαύσει...

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον Αντώνη Κουτσογιαννάκη να σχολιάζει στην εκπομπή Μικτή Ζώνη της Κρήτη TV μία φωτογραφία-ντοκουμέντο με παίκτες του Κρουσώνα, σε μία ομάδα που αποτέλεσε προάγγελο της ίδρυσης του ΠΑΟΚ το 1968:

Τα συλλυπητήρια του Γραμματέα Π.Ε. της ΝΔ για το θάνατο του Αντώνη Κουτσογιαννάκη

«Μεγάλη θλίψη προκαλεί σ’ όλους μας ο θάνατος του Αντώνη Κουτσογιαννάκη.

Δεν μπορώ να ξεχάσω ότι με τίμησε με την φιλία του και την εμπιστοσύνη του στα πρώτα μου πολιτικά βήματα.

Ο Αντώνης Κουτσογιαννάκης με την ηγετική του παρουσία, την εντιμότητα και την αυθεντικότητά του, αποτέλεσε σημαντικό κεφάλαιο για την τοπική κοινωνία, τον αθλητισμό του Ηρακλείου και τον αγαπημένο του ΠΑΟΚρουσώνα.

Ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό, που πρόσφερε για πολλά χρόνια στην Παράταξη ως Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης του Κρουσώνα, αφήνοντας πίσω του σημαντική παρακαταθήκη.

Ήταν ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομα του με τα ενδοξότερα χρόνια της ιστορίας της τοπική ομάδας του Κρουσώνα, όπου σχεδόν για 50 χρόνια υπηρέτησε το σωματείο με όλες του τις δυνάμεις, προβάλλοντας το ποδόσφαιρο, τον αθλητισμό και τις αξίες της φιλοξενίας, τόσο εντός, όσο και εκτός Κρήτης.

Ο δυναμισμός και η ισχυρή του προσωπικότητα, σε συνδυασμό με την καλοσύνη του και την ανιδιοτελή αγάπη του για το χωριό του, αποτέλεσαν και εξακολουθούν να αποτελούν πρότυπο.

Εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του και τους οικείους του, αλλά και σε όλους τους φίλους του που μας τίμησε απλόχερα με την αγάπη του και την φιλία του».

Η ΝΟΔΕ Ηρακλείου για το θάνατο του Αντώνη Κουτσογιαννάκη

«Η απώλεια του αγαπητού Αντώνη Κουτσογιαννάκη, γνωστού και ως ‘Κουτσογιάννη’, βυθίζει στο πένθος ολόκληρη την τοπική και αθλητική κοινότητα του Ηρακλείου.

Ένας άνθρωπος αγωνιστής της Νέας Δημοκρατίας, που με ανιδιοτέλεια και ήθος, υπερασπιζόταν τις αξίες και τα ιδανικά που πρέσβευε.

Πάντοτε μαχόταν για το καλό του χωριού του, ταυτίστηκε με την ομάδα του ΠΑΟ Κρουσώνα και πρόσφερε σε αυτή, τόσο από το πόστο του ποδοσφαιριστή, όσο του Γενικού Αρχηγού αλλά και σε αυτό του επίτιμου πρόεδρο.

Η απώλειά του προκαλεί σε όλους μας μεγάλη θλίψη.

Φίλε Αντώνη, θα είσαι πάντα στο μυαλό και τις καρδιές μας».

Συλλυπητήρια επιστολή του Περιφερειακού Συμβούλου, Νίκος Συριγωνάκη

«Η Αδόκητη απώλεια του Αντώνη Κουτσογιαννάκη έχει προκαλέσει βαθιά θλίψη σε όλο τον Αθλητικό Κόσμο.

Ήταν ένας Ακούραστος Εργάτης και Λάτρης του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου που διακρίθηκε για το ήθος, την Αξιοπρέπεια και την Προσωπικότητα του. Στην Οικογένεια του και στην ομάδα του ΠΑΟΚρουσώνα, θερμά Συλλυπητήρια και ο Θεός να τον Αναπαύσει.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News