Το όνειρο του Αρκαλοχωρίου έγινε πραγματικότητα

Ποδόσφαιρο
Το όνειρο του Αρκαλοχωρίου έγινε πραγματικότητα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα όνειρο πολλών ετών για τον αθλητισμό του Αρκαλοχωρίου και της ευρύτερης περιοχής έχει γίνει πραγματικότητα, με το νέο δημοτικό στάδιο, το οποίο θα είναι η έδρα της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΟΦΑ, να παραδίδεται πλέον σε χρήση. 

Ο ΟΦΑ μέσα σε πανηγυρικό κλίμα ξεκίνησε στο στάδιο την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά, που θα τον βρει να αγωνίζεται στην Α2 ΕΠΣΗ αλλά με πρωταγωνιστικούς στόχους προκειμένου στο τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου να πανηγυρίσει την άνοδο στην Α1 Κατηγορία. Το παρών στον αγιασμό έδωσαν ο δήμαρχος Μίνωα Πεδιάδος, Ζαχαρίας Καλογεράκης και ο Αντιδήμαρχος Ζαχαρίας Δερμιτζάκης, όπως επίσης και άλλοι φορείς, παλαίμαχοι παίκτες και η διοίκηση του σωματείου.

Ο προπονητής Γιώργος Κυριαζής και οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν με μεγάλη διάθεση την προετοιμασία και το πρώτο φιλικό θα γίνει την επόμενη Τετάρτη 8 Αυγούστου με αντίπαλο τον Ηρακλή Νιπιδιτού. Το πρόγραμμα των φιλικών του ΟΦΑ είναι: με Ηρακλή Νιπιδιτού (8 Αυγούστου), με Πόρο (18 Αυγούστου), με Λίντο (22 Αυγούστου), με Τριτωνία (25 Αυγούστου), με Διαγόρα (29 Αυγούστου), με Δωριέα (1 Σεπτεμβρίου).

«Ξεκινάμε την προετοιμασία και ο στόχος της ομάδας είναι καθαρά η άνοδος στην Α1. Έχουμε ενισχυθεί αρκετά στις θέσεις που χρειαζόμασταν. Θα στηρίξουμε τα παιδιά της περιοχής και από εκεί και πέρα, κάναμε ποιοτικές προσθήκες σε θέσεις που χρειαζόμασταν ενίσχυση», σχολίασε αναφορικά με το ξεκίνημα του ΟΦΑ ο προπονητής Γιώργος Κυριαζής.

Αποκτήματα του ΟΦΑ είναι οι Γιάννης Τριανταφυλλάκης (από Τύλισο), Γιάννης Χαρμπής (από Ρωμανό), Νίκος Κουκάκης (από Τριτωνία), Αντώνης Καρλής (από Ηρακλή Νιπιδιτού) όπως και ο Νίκος Χριστοφής που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στο εξωτερικό.

Μεγάλη βαρύτητα στο Αρκαλοχώρι θα δοθεί και στα τμήματα υποδομής, με τον Λευτέρη Ρουσάκη να αναλαμβάνει προπονητής της Ακαδημίας του ΟΦΑ. Πέρα από τα αγωνιστικά θέματα, το σωματείο διοργανώνει και μία μεγάλη εκδήλωση καθώς θα γίνει κρητικό γλέντι στο ανοιχτό γήπεδο Αρκαλοχωρίου μεθαύριο Παρασκευή 3 Αυγούστου με το συγκρότημα του Νεκτάριου Σαμόλη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News