Έδειξε τη δύναμή του ο Κρουσώνας!

Ποδόσφαιρο
Έδειξε τη δύναμή του ο Κρουσώνας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζεστό κλίμα, άριστη φιλοξενία και εκλεκτές βραβεύσεις στην ετήσια χοροσπερίδα του ΠΑΟΚ

Κατάμεστο ήταν το κέντρο «Γαλήνη» εκεί που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο ο ετήσιος χορός του ΠΑΟ Κρουσώνα. Το σωματείο και το κεφαλοχώρι του Μαλεβιζίου έδειξαν τη δυναμική τους, σε μια εκδήλωση που είχε και εορταστικό χαρακτήρα καθώς συνέπεσε με τον εορτασμό του πολιούχου του Κρουσώνα, Αγίου Χαραλάμπου.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, τιμήθηκαν από τη διοίκηση ο διαχρονικός φίλος του ΠΑΟΚ και επί χρόνια παράγοντας κατά το παρελθόν Νίκος Βερεράκης, η εταιρεία Αφοι Τζωράκη που είναι μόνιμοι χορηγοί του σωματείου, ο πρώην αντιπρόεδρος και επιχειρηματίας Μπάμπης Μερονιανάκης, ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας Γιάννης Χρηστάκης αλλά και ο επί χρόνια γενικός αρχηγός του ΠΟΑ Νίκος Παπαδάκης, ο οποίος είναι φίλος του σωματείου του Κρουσώνα.

Το παρών έδωσαν τοπικοί και αθλητικοί φορείς, όπως ο δήμαρχος Μαλεβιζίου και εκ νέου υποψήφιος Κώστας Μαμουλάκης με πολλά μέλη της παράταξής του, ο υποψήφιος δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας επίσης με πολλά μέλη της παράταξής του, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου και οι Γιώργος Βοζικάκης, Πλούταρχος Κουτεντάκης, Βαγγέλης Παπαγγελής από την Ένωση, η εμπορική διευθύντρια του Ομίλου ΚΡΗΤΗ TV Ελένη Κοκοσάλη κ.α.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Κώστας Μπουμάκης ευχαρίστησε τον κόσμο για το εντυπωσιακό παρών που έδωσε και τόνισε ότι συνεχίζεται η προσπάθεια για την επιστροφή της ομάδας στην Γ’ Εθνική. Το καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης ανέλαβε το συγκρότημα του Κώστα Σαριδάκη, με το κέφι να κρατά ως τις πρωινές ώρες!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News