Θρίλερ στην Α1 ΕΠΣΗ, έχασε νίκη τίτλου στο 94’ ο Ζαρός!

Ποδόσφαιρο
Θρίλερ στην Α1 ΕΠΣΗ, έχασε νίκη τίτλου στο 94’ ο Ζαρός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτα πράγματα στο φινάλε της 29ης αγωνιστικής, με τη διαφορά του Ζαρού με τον ΠΑΟΚ να παραμένει στο +5 με ισοπαλίες και για τους δύο και στο φινάλε θα κριθεί αν θα γίνουν τελικά πλέι οφ για τον τίτλο

Απίστευτη εξέλιξη έχει το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ με τον Ζαρό να χάνει στο 94ο λεπτό μια νίκη που υπό μεγάλες πιθανότητες θα του χάριζε τον απευθείας τίτλο!

Οι Ζαριανοί κέρδιζαν 0-1 στις Μοίρες την ώρα που το παιχνίδι Αλμυρός-ΠΑΟΚ είχε ολοκληρωθεί ισόπαλο 1-1 και η διαφορά τους από τους Κρουσανιώτες ήταν στους 7 βαθμούς. Ωστόσο οι Μοίρες ισοφάρισαν 1-1 στο 94’ και η διαφορά ξαναπήγε στους 5 βαθμούς και αν δεν αλλάξει κάτι στην τελευταία αγωνιστική, τότε ο τίτλος θα κριθεί στα πλέι οφ.

Πάντως ανοιχτή είναι η 4η θέση, καθώς ο ΠΑΝΟΜ έχασε 3-2 από την ΑΕΚ και μπορεί να παραμένει τέταρτος αλλά ο Αλμυρός τον πλησίασε στον ένα βαθμό.

Στη μάχη της ουράς, δύσκολα θα αποφευχθούν τα πλέι άουτ, μετά τη νίκη της Αγίας Βαρβάρας με 3-1 επί του ΑΟΤ, αποτέλεσμα που την ανέβασε στους 28 βαθμούς, ενώ στους 31 ισοβαθμούν Τριτωνία και Τύλισος και η Φαιστός έχει 30. Η διαφορά της 11ης θέσης με την 14η είναι στους 3 βαθμούς με τα πλέι άουτ να παραμένουν σε πρώτο πλάνο.

Α1 ΕΠΣΗ (29η)

ΤΥΛΙΣΟΣ - ΡΩΜΑΝΟΣ                  3-1

ΠΟΡΟΣ - ΓΟΡΤΥΣ                          7-0

Α.Ε.ΚΑΤΣΑΜΠΑ - ΠΑΝΟΜ          3-2

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ - Α.Ο.Τ.                3-0

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ – ΜΙΝΩΙΚΗ              0-1

ΑΛΜΥΡΟΣ - Π.Α.Ο.ΚΡΟΥΣΩΝΑ   1-1

ΜΟΙΡΕΣ - ΖΑΡΟΣ                            1-1

ΤΡΙΤΩΝΙΑ - ΦΑΙΣΤΟΣ                     1-1

ΖΑΡΟΣ

Π.Α.Ο.ΚΡΟΥΣΩΝΑ

ΠΟΡΟΣ

ΠΑΝΟΜ

ΑΛΜΥΡΟΣ

ΡΩΜΑΝΟΣ

Α.Ε.ΚΑΤΣΑΜΠΑ

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ

ΜΙΝΩΙΚΗ

ΜΟΙΡΕΣ

ΤΡΙΤΩΝΙΑ

ΤΥΛΙΣΟΣ

ΦΑΙΣΤΟΣ

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

ΓΟΡΤΥΣ

Α.Ο.ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News