Ενίσχυση στον «άσο» με Δημαράκη η Δαμάστα

Ποδόσφαιρο
Ενίσχυση στον «άσο» με Δημαράκη η Δαμάστα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστρέφει στα γήπεδα του Ηρακλείου ο 28χρονος τερματοφύλακας

Με παρακαταθήκη τα δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα, πέρσι στο Ρέθυμνο με την ΑΕ Μυλοποτάμου και πρόπερσι στην Α1 ΕΠΣΗ με τον Γιούχτα, ο Βαγγέλης Δημαράκης έκλεισε σήμερα στην Δαμάστα και οι άνθρωποι της ομάδας αισιοδοξούν ότι θα… τριτώσει το καλό.

Η απόκτηση Δημαράκη σίγουρα θωρακίζει τα γκολπόστ της Δαμάστας, η οποία συνεχίζει να ενισχύεται σημαντικά για τον στόχο του τίτλου που έχει θέσει στην εφετινή σεζόν. Η ανακοίνωση του σωματείου για τον τερματοφύλακα που απέκτησε αναφέρει:

«Άλλος ένας παίκτης με χαρακτηριστικά πρωταθλητή ανήκει πλέον στην οικογένεια της Δαμάστας. Ο λόγος για τον τερματοφύλακα Βαγγέλη Δημαράκη, ο οποίος συμφώνησε με την διοίκηση της Δαμάστας και θα υπερασπιστεί τα γκολπόστ στο προσεχές πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Πέρυσι ο Βαγγέλης Δημαράκης κατέκτησε στο Ρέθυμνο το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας με τη φανέλα της ΑΕ Μυλοποτάμου με απολογισμό 30 νίκες σε 30 παιχνίδια ενώ την αμέσως προηγούμενη σεζόν ήταν πρωταθλητής και στην Α1 ΕΠΣ Ηρακλείου με τη φανέλα του Γιούχτα.

Ο Γιούχτας ήταν και η πρώτη ομάδα που αγωνίστηκε στην Κρήτη ο 28χρονος γκολκίπερ με καταγωγή από την Κόρινθο στο ντεμπούτο των Αρχανιωτών στην Γ’ Εθνική.

Επίσης έχει αγωνιστεί στην Κόρινθο, στον Βύζαντα Μεγάρων και στην Επισκοπή, όπου κατέκτησε με την ομάδα του Ρεθύμνου ένα Κύπελλο ΕΠΣΡ και δύο Super Cup.

Στην φωτογραφία ο Βαγγέλης Δημαράκης με τον τεχνικό διευθυντή της Δαμάστας, Γιάννη Νικηφόρο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News