Κρουσώνας: Ευρεία σύσκεψη για το μέλλον του ΠΑΟΚ!

Ποδόσφαιρο
Κρουσώνας: Ευρεία σύσκεψη για το μέλλον του ΠΑΟΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρουσιάζονται οι σκέψεις της διοίκησης σε θέματα αθλητισμού και μάρκετινγκ

Ο πρόεδρος Κώστας Μπουμάκης και η διοίκηση του ΠΑΟΚ έχουν σημαντικά σχέδια για το μέλλον της ομάδας και η παρουσίασή τους θα γίνει αύριο το βράδυ στους φορείς και στην κοινωνία του Κρουσώνα.

Γι’ αυτό το λόγο στις 19:00 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη με τους φορείς της περιοχής για να γίνει ενημέρωση για τα ανοίγματα και τις σκέψεις που προτίθενται να θέσουν σε εφαρμογή άμεσα τόσο στον χώρο του αθλητισμού όσο και στον χώρο του marketing. Η ανακοίνωση του Δ.Σ. του ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής:

«Την Τετάρτη 13/11/2019 ο ΠΑΟΚρουσώνα έχει συγκαλέσει όλους τους φορείς της κοινωνίας του Κρουσώνα καθώς και της ευρύτερης σε αυτόν περιοχής για μία συζήτηση – ενημέρωση γύρω από το πλάνο και το μέλλον του μεγαλύτερου αθλητικού φορέα της περιοχής (ΠΑΟΚ) όσο και για τα ανοίγματα και τις σκέψεις που προτίθεται να θέσει σε εφαρμογή άμεσα τόσο στον χώρο του αθλητισμού όσο και στον χώρο του marketing. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου στις 19/00. Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε αυριανούς αθλητές, αυριανούς πρωταθλητές, αυριανούς πολίτες»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News