Πήραν το τρόπαιο στην Κορινθία οι Παγκορασίδες του ΟΦΗ

Σπορ
Πήραν το τρόπαιο στην Κορινθία οι Παγκορασίδες του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον τελικό κέρδισαν το Φοίνικα Σύρου με 2-0 σετ.

Σημαντική επιτυχία για τις υποδομές του βόλει του ΟΦΗ! Η ομάδα των Παγκορασίδων (γενν 2004-6) κατέκτησε την πρώτη θέση, στο τουρνουά βόλεϊ που έγινε στο Σοφικό Κορινθίας, με την παρουσία δυνατών ομάδων από όλη την Ελλάδα.

Στον τελικό κέρδισαν το Φοίνικα Σύρου με 2-0 σετ.Θετική ήταν και η παρουσία των Κορασίδων του ΟΦΗ (γενν.2002-3), οι οποίες κατέλαβαν την 6η θέση.

Να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ είχε και την MVP (πολυτιμότερη παίκτρια ) των αγώνων, που ήταν η Ιωάννα Κοτζεδάκη από την ομάδα των Παγκορασίδων του ΟΦΗ (γενν. 2005).

Ο επικεφαλής της υποδομής βόλεϊ του ΟΦΗ, Μανόλης Πρασανάκης, ανέφερε για την παρουσία των κοριτσιών του ΟΦΗ, ότι «στα τρία χρόνια έχουμε δημιουργήσει μια πολύ καλή βάση, που θέλει ακόμη πολύ δουλειά. Αποδίδει η ανάπτυξη. Σε ένα τουρνουά με καλές δυνάμεις του βόλει, διακρινόμαστε και αυτό λέει κάτι. Με σταθερά βήματα προχωράμε. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη δουλειά που γίνεται. Συγχαρητήρια στον προπονητή των κοριτσιών, τον Μάνο Παπαδάκη για τη δουλειά που κάνει. Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την προσπάθεια τους.

Ευχαριστούμε και τους γονείς για την συμπαράσταση. Προσωπικά ευχαριστώ τον πρόεδρο μας Γιάννη Δανδάλη για το κοινό όραμα που έχουμε για τις ακαδημίες βόλεϊ και την εμπιστοσύνη που υπάρχει στη δουλειά που γίνεται».

Tα αποτελέσματα του ΟΦΗ στους αγώνες:

KATHΓΟΡΙΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΟΦΗ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 2-0

ΟΦΗ-ΣΥΛΛΑΣ ΑΙΔΗΨΟΥ 2-0

ΑΡΙΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ -ΟΦΗ 0-2

ΤΕΛΙΚΟΣ

ΟΦΗ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ 2-0

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΟΦΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΑΞΟΥ 2-1

Α.Ο.ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ -ΟΦΗ 2-0

ΟΦΗ-ΑΝΟΙΞΗ 0-2

ΟΦΗ-Α.Ο.ΠΑΡΟΥ 0-2

Τα κορίτσια του ΟΦΗ, στην απονομή, σήκωσαν την κούπα και τραγούδησαν το "ανάψαμε φωτιά και μεγαλώνει" μέσα σε αποθέωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News