Το αθλητικό καλοκαίρι συνεχίζεται στο Buffalo Wings & Rings!
Θα μπορούσατε να φανταστείτε ότι υπάρχει ένα μέρος όπου άνδρες, γυναίκες και παιδιά, φίλοι, φίλες και οικογένειες, διασκεδάζουν όλοι μαζί απολαμβάνοντας λαχταριστό φαγητό ενώ ταυτόχρονα παρακολουθούν τα αγαπημένα τους αθλητικά γεγονότα;

Ο λόγος, για το Buffalo Wings & Rings, το πρώτο sports & lifestyle restaurant στην Ελλάδα, που άνοιξε τις πόρτες του στη Νέα Ερυθραία στο τέλος Μαΐου, αποφασισμένο να εισαγάγει ένα ολοκαίνουριο κόνσεπτ για την ελληνική αγορά και να προσφέρει στο κοινό την απόλυτη «οπαδική» εμπειρία. Με αφορμή και το Παγκόσμιο Κύπελο Ποδοσφαίρου, οι φανατικοί οπαδοί των σπορ και όχι μόνο, έκαναν «στέκι» το Buffalo Wings & Rings και έζησαν μοναδικές στιγμές στην προσωπική τους VIP κερκίδα!

Και μπορεί το μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός της χρονιάς μόλις να τελείωσε, αλλά τα αθλητικά γεγονότα του καλοκαιριού δεν σταματούν εδώ. Ο Αύγουστος προβλέπεται ιδιαίτερα θερμός με ένα γεμάτο πρόγραμμα αγώνων και πρωταθλημάτων. Oι προκριματικοί γύροι της Γιουρόπα Λιγκ, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου, το Γκραν Πρι της Formula 1 είναι μόνο κάποια από τα αθλητικά δρώμενα που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα και φυσικά θα μεταδοθούν ζωντανά στις 31 οθόνες του Buffalo Wings & Rings.

Αλλά και για εκείνους ή εκείνες που δεν αναζητούν τις μεγάλες αθλητικές στιγμές, το Buffalo Wings & Rings προσφέρει ένα πλούσιο μενού με αγαπημένες αμερικάνικες συνταγές και δροσιστικά signature κοκτέιλς. Όλα αυτά, σε ένα ολοζώντανο και φιλικό περιβάλλον που αποτελεί την ιδανική επιλογή για χαλαρές καλοκαιρινές στιγμές στην πόλη, με τους φίλους ή την οικογένεια! Άλλωστε, το Buffalo Wings and Rings φροντίζει να εκπλήσσει τους επισκέπτες του με πολλά daily specials και θεματικά events!

Ήδη για το μήνα Αύγουστο, έχει προγραμματίσει διασκεδαστικές δραστηριότητες για τα παιδιά στα Family Sundays κάθε Κυριακή μεσημέρι, δροσιστικές βραδιές κοκτέιλ με τα Margarita Thursdays κάθε Πέμπτη, και βραδιές μπύρας κάθε Κυριακή βράδυ όπου όλες οι draft έχουν την τιμητική τους! Όσοι αγαπούν τα tacos μπορούν κάθε Τρίτη να τα απολαύσουν στα Taco Tuesdays, ενώ οι λάτρεις των wings μπορούν τις Τετάρτες να φάνε όσα «αντέχουν» αφού διατίθενται μόνο με 0.49 € ανά τεμάχιο στα Wing Wednesdays!

Ετοιμαστείτε για ένα ξεχωριστό Summer in the city στo Buffalo Wings & Rings.

Buffalo Wings & Rings! Επιτέλους, μπορείς να τα έχεις όλα!

(food – football – friends – family – fun)
Buffalo Wings & Rings: Χαριλάου Τρικούπη 127 Νέα Ερυθραία, TK 14671, Τηλ. 210 6206625

http://buffalowingsandrings.gr/
https://www.facebook.com/BuffaloAthens/
https://www.instagram.com/buffaloathens/
#buffalowingsandrings #buffaloathens

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;