Φοιτητική ζωή στην Πάτρα: 7 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις!
Πέρασες Πάτρα; Καλησπέρα και καλή φοιτητική ζωή!

Η φοιτητική ζωή ξεκινά στην Πάτρα; Well done my friend!

Ανακοινώθηκαν οι Βάσεις 2018 (κάτι το οποίο περίμενες με αγωνία) και ανακάλυψες πως η πόλη που θα σε υποδεχτεί με ανοιχτές αγκάλες για τη φοιτητική ζωή είναι η Πάτρα; Πρέπει να ξέρεις πως είσαι σούπερ τυχερός γιατί η φοιτητική ζωή στην Πάτρα είναι απλά τέλεια.

Αυτά είναι τα 7 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για τη φοιτητική ζωή στην πόλη:

1. Η Πάτρα είναι μια μοντέρνα πόλη που διαθέτει όμως μερικές μεριές που σε μεταφέρουν πίσω στο χρόνο, όπως η πλατεία Γεωργίου, η οποία μοιάζει σαν να βγήκε από τους αριστοκρατικούς χρόνους με τα σιντριβάνια της και το Δημοτικό Θέατρο της Πάτρας να στολίζουν τον χώρο.

2.Είναι μια από τις πόλεις της Ελλάδας που υποδέχεται κάθε χρόνο πολλούς φοιτητές! Η Πάτρα έχει πολλά μαγαζιά που καλύπτουν τα γούστα όλων όταν θέλουν να ξεσκάσουν. Μπορείς να βρεθείς από  τις δρόμους γύρω από την Πλατεία Γεωργίου μέχρι την πλατεία Όλγας, την πλατεία Ψηλών Αλωνίων και το λιμάνι. Μη ξεχάσεις να πας προς Βραχνέϊκα side καθώς εκεί θα ανακαλύψεις όμορφα μαγαζιά κοντά στη θάλασσα και ωραίο φαγητό.

3.Η Γεροκωστοπούλου, η Μαιζώνος αλλά και η Ηφαίστου είναι κάποιες οδοί όπου θα βρεις τέλεια μπαράκια και κλαμπάκια για να διασκεδάσεις και να βγεις με τους φίλους σου.

4.Η Πάτρα είναι αγαπημένη φοιτητούπολη καθώς μπορείς να κάνεις τα πάντα. Ειδικά εξορμήσεις διότι υπάρχουν πολλές περιοχές κοντά της που είναι ιδανικές για εξορμήσεις όλο τον χρόνο. Άσε που μπορείς να πας Ιταλία από το λιμάνι της Πάτρας!

5.Το Πανεπιστήμιο της Πάτρας βρίσκεται περίπου 7 χιλιόμετρα από  το κέντρο της πόλης και είναι άνετα προσβάσιμο με λεωφορείο. Από την άλλη, τα τμήματα του ΤΕΙ της Πάτρας βρίσκονται στην άλλη άκρη της πόλης, γύρω στα 4 χιλιόμετρα από το κέντρο.

6.Πατρινό καρναβάλι για πάντα! Και εσύ ως φοιτητής στην Πάτρα έχεις κλείσει εισιτήριο για την πιο fun φάση του χρόνου!

7.Η Αθήνα απέχει μόλις 2,5 ώρες από την πόλη και μπορείς κάλλιστα να κανονίσεις σ/κ στην πρωτεύουσα και να βρεθείς με φίλους που ίσως πέρασαν Αθήνα!

Δες και αυτό: Φοιτητική ζωή στην Ελλάδα – Καιρός να γνωρίσεις την πόλη που πέρασες!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
19:45
-
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
19:45
-
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
3'
48 - 42
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1