5 μέρη στην Αθήνα για να κάνεις φθινοπωρινές βόλτες!
Αν μένεις στην Αθήνα ή μόλις μετακόμισες κάνε μια βόλτα σε αυτές τις περιοχές!

H Αθήνα είναι μια όμορφη πόλη που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από καμία άλλη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα και όσοι την επισκέπτονται θέλουν να γυρίσουν ξανά και ξανά!

Δεν είναι λίγοι οι τουρίστες που θέλουν να εγκατασταθούν μόνιμα στην Αθήνα μόλις την επισκεφτούν και πολλοί αναφέρουν πως είναι μια πόλη που έχει τα πάντα, ότι ώρα και αν είσαι έξω ή στο σπίτι σου. Άσε που πολλοί φοιτητές επιλέγουν την Αθήνα για να εγκατασταθούν και να σπουδάσουν. Είναι όντως μια πόλη που όλοι περνούν καταπληκτικά και υπάρχουν πολλά μέρη που αξίζει κανείς και να κάνεις τις φθινοπωρινές του βόλτες.

1.Κουκάκι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#streetartphotography #streetartphoto #urbanart #urbanartist #urbanartphotography #athens #athensgreece #athensdowntown #koukaki #κουκακι #κουκάκι

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fotis Domas (@fotisdomas) στις

Το Κουκάκι είναι μια από τις περιοχές όπου θα συναντήσεις πολλών ειδών ανθρώπων αλλά όλοι μαζί ταιριάζουν τέλεια στο σκηνικό του συγκεκριμένου μέρους. Υπάρχει ένας vintage αέρας στην περιοχή και είναι πολύ όμορφα για περπάτημα αλλά και για χαλαρό καφεδάκι ή brunch σε κάποιο από τα μαγαζιά που θα βρεις εκεί. Επίσης θα δεις πως υπάρχουν και πολλά alternative μαγαζιά με ρούχα και αξεσουάρ που είναι άκρως ιδιαίτερα.

2.Διονυσίου Αεροπαγίτου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη anna ntentia (@anna_ntentia) στις

Αυτός ο δρόμος είναι απλά μοναδικός. Η Ακρόπολη βρίσκεται από πάνω σου και εσύ κάνει βόλτες στο πέτρινο οδόστρωμα και απλά απολαμβάνεις τη φύση. Αν είσαι λάτρης της ιστορίας μπορείς να κάνεις και μια βόλτα στο Μουσείο της Ακρόπολης και ν ακαθίσεις στο καφέ που υπάρχει και είναι απλά υπέροχα.

3.Κολωνάκι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

moonwalking στο Κολωνάκι ? #michaeljackson #stairs #exploringathens #kolonaki #bnw #instalifo #athensvoice #photooftheday #900followersyay

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαρία Λεβεντάκη (@leventouki) στις

All time classic περιοχή που έχει την αίγλη της παλιάς Αθήνας και μοντέρνα στοιχεία. Βιτρίνες καταστημάτων., όμορφα cafe και ατελιέ σχεδιαστών είναι κάποια από αυτά που πρέπει να δεις.

4.Χαλάνδρι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#vintage #bw #oldschool #bwphotography #urban_greece #greece #Athens #athensvoice #xalandri #lifo #greecelover_gr #greecetravelgr1_ #great_captures_greece #greecestagram #igers_greece #ig_greece #insta_greece #retro #hellas #ig_photooftheday #urbandecay #rooftop #bigcitylife #pergola #vsco_greece #vsco

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jason_Pap (@marquisdrsade) στις

Μια περιοχή που τα έχει όλα! Θες καφέ, Θες ποτό, Θες κοκτέιλ; Θες pancakes; Ότι και αν θες υπάρχει στο Χαλάνδρι και μπορείς απλά να κάνεις το περπάτημα σου και να απολαύσεις ότι υπάρχει γύρω σου.

5.Μοναστηράκι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Located close to #K29, #Monastiraki Flea Market is the city’s oldest shopping district and one of its most popular tourist destinations! #DiscoverAthens #VisitAthens

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη K29 (@k29_apartments) στις

Η απόλυτη περιοχή! Στο Μοναστηράκι υπάρχει «ένωση» πολιτισμών καθώς πολλές κουλτούρες κάνουν την εμφάνιση του και αν κάνεις βόλτα εκεί γύρω θα εντυπωσιαστείς από τα ιδιαίτερα γκράφιτι, τα μαγαζιά και το χαμό που γίνεται στην αγορά όπου σε καλούν να αγοράσεις ότι υπάρχει στον πλανήτη. Άσε που μπορεί να ανακαλύψεις και vintage θησαυρούς που δεν είχες φανταστεί.

Δες και αυτό: Φοιτητική ζωή στην Αθήνα: 10 πράγματα που πρέπει να ξέρεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;