Άγριες Μέλισσες: Ο
Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έκανε μερικές αποκαλύψεις για τη συνέχεια της σειράς "Άγριες Μέλισσες"!

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο “Λάμπρος” από τις “Άγριες Μέλισσες“, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλα. Όμως, ο δάσκαλος από την πολύ επιτυχημένη σειρά του ANT1 έκανε και ένα spoiler για τη συνέχεια της σειράς!

Ο Λάμπρος, λοιπόν, έχει επιστρέψει στο χωριό μαζί με τη γυναίκα του, ενώ, είχε φύγει χρόνια πριν για να σπουδάσει και είχε αφήσει πίσω την αγαπημένη του Λενιώ (Μαρία Κίτσου). Ο έρωτας ακόμα υπάρχει ανάμεσα στους δύο και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, μετά από την πίεση που δέχτηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αποκάλυψε τα εξής:

“Θα φιληθώ με την Ελένη! Ο κόσμος ταυτίστηκε με την Ελένη γιατί είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Κάνουμε σκηνές με τη Μαρία που οριακά ξεφεύγουμε και τις κρατάνε.

Είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει μια αλήθεια και να πας μετά να την αποδώσεις ξανά σε ρακόρ, έχουμε κάνει συγκλονιστικές σκηνές… θα φιληθούμε και θα πλακωθούμε κιόλας. Ξεφύγαμε σε μια σκηνή που θα τη δείτε. Είναι μια σκηνή με πολλά χαστούκια, με ξύλο. Κλαίγαμε και οι δύο, πραγματικά, μας είχαν πιάσει και το συνεργείο τρελάθηκε, ήρθαν και μας αγκαλιάζανε.

Στο χωριό θα μπει σύντομα κάποιος, η “μαμά” μου. Επειδή ο Λάμπρος και ο Γιάννος μεγάλωσαν χωρίς μητέρα, είχαν σαν μάνα πάντα την Ανέτ, την Κάτια Δανδουλάκη. Έχουμε κάτι ωραίες σκηνές με την Κάτια, που της εξομολογείται ο Λάμπρος τον έρωτά του για την Ελένη.”

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Ο «Λάμπρος» από τις «Άγριες Μέλισσες» είχε εμφανιστεί σε βίντεο κλιπ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;